Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη: Μετακομίζουν στην Ισπανία. Ποιός Έλληνας τους βοήθησε;

29.08.2024
Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη: Μετακομίζουν στην Ισπανία. Ποιός Έλληνας τους βοήθησε;
Μια μεγάλη απόφαση που πήραν για τον γιο τους

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έχουν φτιάξει μια όμορφη και πολύ αγαπημένη οικογένεια. Έχουν τεράστια αδυναμία στα δυο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα και δεν υπάρχιε τίποτα που δεν θα έκαναν για εκείνα.

Κι ο γιος τους ο Μανώλης ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το ποδόσφαιρο και ονειρεύεται να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο. Όπως οι ήρωές του. Πολλές φορές ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει συνοδέψει στον Μανώλη σε διάφορες ακαδημίες ανά τον κόσμο και μάλιστα με τη συμβολή και τη συμβουλή του φίλου του από το Survivor Λάμπρου Χούτου που έχει παίξει στο εξωτερικό και ξέρει κάτι παραπάνω από τις διαδικασίες.

Εκείνος ήταν από τους πρώτους που βλέποντας τον Μανώλη να παίζει στα πρώτα του κιόλας βήματα, είπε στον Στέλιο πως ο μικρός είναι ταλέντο και θα πρέπει να τον βοηθήσουν να ανθίσει. Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Έλληνα της Real Μαδρίτης Παναγιώτη Τσίκνα που ανήκει στο προπονητικό Team της ομάδας και της ακαδημίας. Εκεί είχαν πάει οικογενενειακώς πέρυσι και φαίνεται πως φέτος ήρθε η ώρα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτό το ταλέντο του 10χρονου Μανώλη αναγνωρίστηκε και εκεί αφού όπως αντιλαμβανόμαστε ο Μανώλης έγινε δεκτός στην ακαδημία ποδοσφαίρου της μεγάλης ομάδας της Ισπανίας και αφού το σκέφτηκαν καλά, όλη η οικογένεια μετακομίζει από την Ελλάδα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη για να κυνηγήσει ο μικρός το όνειρό του.

«Με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο! Ισπανία σου ερχόμαστε!» έγραψαν στο ποστ τους έξω από το σπίτι τους πριν μπουν στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσουν το οδικό τους ταξίδι για τον νέο τους σπίτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2024 - 14:48