Χριστίνα Λαμπίρη: Παντρεύει την κόρη της και βαπτίζει τον εγγονό της

Χριστίνα Λαμπίρη: Παντρεύει την κόρη της και βαπτίζει τον εγγονό της
Διπλή χαρά στο σπίτι της παρουσιάστριας

Ετοιμασίες έχει αυτό το διάστημα η Χριστίνα Λαμπίρη καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, τον Σεπτέμβριο πρόκειται να γίνει ο θρησκευτικός γάμος της κόρης της Μαρίσας Βουλγαράκη με τον εδώ και 4 χρόνια σύζυγό της με πολιτικό γάμο, Νίκο Γιαννέα και παράλληλα θα βαπτιστεί και ο δεύτερος εγγονός της.

XRISTINA_LAMBIRI_MARISSA_VOULGARAKI_GAMOS_VAFTISSI_EGGONOU_4_47069.jpg

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2020 την περίοδο της καραντίνας λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο πρώτος τους γιος ο Διονύσης, που βαπτίστηκε σε περίοδο περιορισμών λόγω του Covid σε μια κλειστή βάπτιση με ελάχιστους καλεσμένους λόγω των μέτρων στη Μανωλάδα της Ηλείας καθώς η κόρη και ο γαμπρός της Χριστίνας Λαμπίρη ζουν και εργάζονται στην Πάτρα.

XRISTINA_LAMBIRI_MARISSA_VOULGARAKI_GAMOS_VAFTISSI_EGGONOU_2_a96c1.jpg

Ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και όπως μάθαμε θα πάρει το όνομα Χρήστος και οργανώνοντας τη δική του βάπτιση η Μαρίσα και ο Νίκος αποφάσισαν παράλληλα να κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο που τότε δεν κατάφεραν αν και ήθελαν.

XRISTINA_LAMBIRI_MARISSA_VOULGARAKI_GAMOS_VAFTISSI_EGGONOU_3_f0e87.jpg

Έτσι τα δύο μυστήρια θα γίνουν την ίδια μέρα, στις 8 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα. Μια ιστορική και θαυματουργή εκκλησία. Και θα ακολουθήσει ένα πάρτι –δεν λέμε δεξίωση γιατί δεν ταιριάζει σε αυτό που οργανώνουν τα παιδιά- σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Για να το χαρούν.
Η ώρα η καλή!

XRISTINA_LAMBIRI_MARISSA_VOULGARAKI_GAMOS_VAFTISSI_EGGONOU_5_fed6c.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2024 - 00:36