Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε ενός και εκείνη λιώνει από ευτυχία

24.06.2024
Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε ενός και εκείνη λιώνει από ευτυχία
Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες μέρες η κόρη της Μαρίας Μενούνος και του Keven Undergaro.

Η Αθηνά έγινε ενός έτους, μόλις μία εβδομάδα μετά τα γενέθλια της διάσημης μαμάς της και το Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε το πρώτο της πάρτι!

Φυσικά αυτή ήταν για όλη την οικογένεια μια μεγάλη μέρα γιορτής. Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά μέσω παρένθετης δεν έκρυψε λεπτό όλα της τα συναισθήματα αλλά και την πορεία που ακολούθησε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Εδώ και έναν χρόνο η μικρή Αθηνά, που βαφτίστηκε πριν λίγο καιρό σε ορθόδοξη εκκλησία στο Los Angeles είναι κυριολεκτικά το κέντρο του κόσμου τους.

«Μη μεγαλώσεις ποτέ. Αθηνά, φώτισες τις καρδιές και τις ψυχές μας με τρόπους που δεν μπορούσαμε ποτέ να εκφράσουμε με λόγια.
Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή την όμορφη ευλογία στην οικογένειά μας. Αθηνά, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε ευγνώμονες για κάθε ευλογημένη στιγμή μαζί σου. Χρόνια πολλά Άγγελε μου» έγραψε η Μαρία Μενούνος στο Instagram της δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα από αυτόν τον ένα χρόνο της κοινής τους ζωής με τη μικρή.

Ενώ στα stories της μας έδειξε μια μικρή γεύση από τον στολισμό του σπιτιού για το πρώτο birthday party της Αθηνάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 12:33