Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει γενέθλια και η Ρούλα Ρέβη την αποθεώνει αποκαλύπτοντας το μυστικό της όπλο

28.04.2022
Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει γενέθλια και η Ρούλα Ρέβη την αποθεώνει αποκαλύπτοντας το μυστικό της όπλο
Η φιλία της Ρούλας Ρέβη με την Τόνια Σωτηροπούλου μετρά πολλά χρόνια και, όπως φαίνεται, γίνεται καλύτερο όσο περνούν τα χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού, η φωτογράφος μοιράζεται μια φωτογραφία της και τις πιο γλυκές της σκέψεις, προχωρώντας και σε μερικές αποκαλύψεις -πάντα με αγάπη και χιούμορ!

Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για την κολλητή της φίλη Τόνια Σωτηροπούλου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκτός από τις ευχές της, η ελληνίδα φωτογράφος "τρολάρει" την εορτάζουσα για την απίστευτη δύναμη που έχει το χαμόγελό της, η ήρεμη και χαμηλή φωνή της ενώ την επαινεί για την "απίστευτη δουλειά" που έκανε με τον εαυτό της.

Επιπλέον, η Ρούλα αποκαλύπτει ότι με την Τόνια έχουν ανταλλάξει τα πιο τρελά μηνύματα ενώ θαυμάζει το "ωραιότερο δέρμα που έχει δει ποτέ σε γυναίκα". Τέλος, την ευχαριστεί για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το "θέμα" που έχει η ίδια με τον θάνατο και τη βοηθά πολύ.

Ρούλα Ρέβη - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι δύο "συννυφάδες" σε business and pleasure φάση στην Τήνο

Ιδού τι γράφει και η ανάρτηση όπως είχε:

Χαρούμενα γενέθλια φίλη μου @toniasotiropoulou . Το κορίτσι που μπορεί να κάνει μήνυση σε όλη τη γη ενώ ταυτόχρονα χαμογελάει και μιλάει χαμηλόφωνα (πιστευω το κάνει επίτηδες για να συγκεντρωνεσαι σε αυτά που λέει αλλιώς δεν ακούς τίποτα 😂😜). Στο κορίτσι που μας έφυγε τρελο για το Λονδίνο και γύρισε μια μαγική γυναίκα γιατί έκανε σοβαρή δουλειά με τον εαυτό της (σε θαυμάζω),τη σύζυγο του πιο ευγενικού άνδρα στη χώρα (τον τούμπαρε με τη χαμηλή φωνή της 😘✌🏼).

Στο άτομο με το οποίο έχω ανταλλάξει τα πιο τρελα μηνύματα και φωτογραφίες (ευτυχώς έχουμε κωδικούς ασφαλείας στα κινητά).
Χρονια πολλά στη γυναίκα που ακουει όλες μου τις ιατρικές ανησυχίες και επειδή κάπως τις φαίνεται ευχάριστο το μακάβριο θέμα του θανάτου με γειώνει πολύ σωστά και με χιουμορ ….
Για το ωραιότερο δέρμα που έχω δει σε γυναικεία μούρη , την ομορφια της κλπ θα σας μιλήσω στα επόμενα της γενέθλια !!!!
I love you babe!!!!! Keep suing us 😘😘😍😍😍 ✨✨✨✨⭐️⭐️⭐️

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

Οι δύο γυναίκες είναι πολύ φίλες και η Τόνια έχει επανειλημμένα φορέσει ρούχα της Ρούλας με εκείνη να καμαρώνει δημόσια γι' αυτό στα social media.