Τι σχέση έχει ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Eurovision;

24.02.2021
Τι σχέση έχει ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Eurovision;
Ή μάλλον με την τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει σε αυτή, για την ακρίβεια!

Μία γλυκύτατη ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες ο δημοφιλής ηθοποιός η αφορμή για αυτή τη δημοσίευση.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, την ταλαντούχα νεαρά που από πέρσι περιμένει την ευκαιρία να τραγουδήσει για την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού και τη συνόδευσε με λόγια περηφάνιας καθότι... θείος της!

"Αφού έκανε την καραντίνα της την συνάντησα ...περήφανος", γράφει ο Γιάννης Στάνκογλου και ιδού:

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν γνώρισε την ανιψιά του παρά πολύ πρόσφατα και είχε μοιραστεί γι' αυτό τη χαρά του με μια ανάρτηση. «Εδώ με την ανιψιά μου που μόλις την γνώρισα ...ΠΛΑΣΜΑ..», έγραφε το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο χωριό τους στον Έβρο.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Ολλανδία όπου κάνει καριέρα με το όνομα Stefania. Στην Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περσινή αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Stefania θα ερμηνεύσει "εντός έδρας" κατά κάποιον τρόπο, το τραγούδι "Last dance". Τη σύνθεση του τραγουδιού υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β' Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί στις 20 Μαΐου 2021 και στις 10 Μαρτίου αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ με το ανανεωμένο "Last dance". Μετράμε αντίστροφα.