Ellen DeGeneres: Θα σταματήσει την εκπομπή της για να σώσει τη φήμη της;

03.08.2020
Ellen DeGeneres: Θα σταματήσει την εκπομπή της για να σώσει τη φήμη της;
"Στον αέρα" βρίσκεται το πολλών εκατομμυρίων συμβόλαιο της παρουσιάστριας

Την επιθυμία της να αποσυρθεί από την τηλεοπτική παρουσίαση έχει εκφράσει η Ellen DeGeneres, κάτι που όμως δεν είναι και τόσο εύκολο λόγω των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την Warner Bros.

Πηγές από την εταιρεία παραγωγής του The Ellen DeGeneres Show, δηλώνουν ότι η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να τα παρατήσει, μετά από καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για άσχημες εργασιακές συνθήκες στο τηλεοπτικό show, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.

Δες και αυτό: Sean Penn: Παντρεύτηκε μυστικά την 28χρονη αγαπημένη του - Είναι κούκλα και κόρη διάσημων ηθοποιών

"Πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος να σώσει την προσωπική της φήμη είναι να σταματήσει την εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι ήξερε τι συνέβαινε. Μπορεί να κατηγορηθεί κάθε στέλεχος, αλλά η Ellen είναι εκείνη που φταίει. Καλείται να το αντιμετωπίσει όλο αυτό μόνο και μόνο επειδή η δημοσιότητα είναι τόσο άσχημη για εκείνη και το brand της. Όποτε έλεγε στους τηλεθεατές να επιλέγουν την ευγένεια, έκανα εμετό από την αηδία γιατί πάντα η ίδια επέλεγε το αντίθετο" δήλωσε ένας υπάλληλος.

Μια άλλη πηγή λέει πως "Όλοι γνωρίζουν ότι η Ellen είναι κακή και δύστροπη. Τώρα που η ξεκίνησαν οι έρευνες, υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που κάνουν καταγγελίες που δεν μπορούν να τις αγνοήσουν. Αυτό βάζει τη Warners σε μια δύσκολη θέση σχετικά με το συμβόλαιο της Ellen, καθώς έχουν επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στη συμφωνία τους μαζί της. Εάν αποφασίσουν ότι θέλουν να τη διώξουν, αυτό θα είναι ένα μεγάλο νομικό πρόβλημα".

Αυτό το είδες; Bryan Cranston: Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad αποκαλύπτει τη μάχη του με τον κοροννοϊό

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν από υπαλλήλους της αλλά και τις έρευνες για τις εργασιακές συνθήκες στην εκπομπή της, η Ellen DeGeneres απολογήθηκε μέσω μιας επιστολής. "Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το The Ellen DeGeneres Show θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας - κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι'αυτό ζητώ συγγνώμη. Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι' αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο", έγραψε η ίδια στην επιστολή της.