14 celebrities που ήταν συμμαθητές στο σχολείο πριν γίνουν διάσημοι

08.06.2020
14 celebrities που ήταν συμμαθητές στο σχολείο πριν γίνουν διάσημοι
Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που γνωριζότανη μεταξύ τους από πολύ νωρίτερα. Πολλοί πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο. Οι μουσικοί και ηθοποιοί που θα δεις παρακάτω, μοιράστηκαν τις τάξεις τους, είχαν τους ίδιους δασκάλους και έδιναν εξετάσεις ο ένας δίπλα στο άλλο όταν τα ονόματά τους δεν ήταν ακόμη γνωστά στο κοινό. Μερικοί από αυτούς που παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι σήμερα. Aς δούμε μερικούς από αυτούς τους celebrities που πήγαν μαζί σχολείο.

Ben Affleck και Matt Damon

Το Cambridge Rindge και το Latin School, που απέχουν λίγα μόλις βήματα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, φιλοξένησαν μια από τις πιο εμβληματικές φιλίες στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου. Ο Ben Affleck και ο Matt Damon συναντήθηκαν εκεί και είχαν ήδη μοιραστεί το όνειρο να γίνουν ηθοποιοί εκείνη την εποχή. Συνέγραψαν το σενάριο της ταινίας Good Will Hunting.

Naomi Watts και Nicole Kidman

Η Nicole Kidman γεννήθηκε στη Χαβάη και, σε ηλικία 4 ετών, μετακόμισε στην Αυστραλία με την οικογένειά της. Παρακολούθησε το γυμνάσιο θηλέων του North Sydney, όπου γνώρισε τη Naomi Watts. Οι δυο τους είναι φίλες από τότε. Στην πραγματικότητα, η Kidman βοήθησε τη Watts να κάνει τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ και την έβαλε στο καστ της ταινίας Flirting.

Gwyneth Paltrow, Jack Black, Liv Tyler και Kate Hudson

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ιστορίες διασήμων μεταξύ των τειχών του Crossroads School στη Santa Monica της Καλιφόρνια. Με τα χρόνια, το σχολείο προετοιμασίας για τα κολλέγια φιλοξένησε τους Gwyneth Paltrow, Jack Black, Kate Hudson και Liv Tyler. Ο σκηνοθέτης Michael Bay, η Emily Blunt και η Zooey Deschanel παρακολούθησαν επίσης αυτό το ινστιτούτο.

Lenny Kravitz, Nicolas Cage και Slash

Το Beverly Hills φιλοξενεί πολλά αστέρια του Χόλιγουντ και έχει μόνο ένα μεγάλο δημόσιο γυμνάσιο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί celebrities φοίτησαν σε αυτό. Για παράδειγμα, στις αρχές της δεκαετίας του 80, ο μουσικός Lenny Kravitz, ο κιθαρίστας Slash (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Saul Hudson) και ο ηθοποιός Nicolas Cage, συναντήθηκαν σε αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Robert Downey Jr., Sean Penn και Charlie Sheen

Στις αρχές της δεκαετίας του '80, υπήρχε μια πολύ δημοφιλής ομάδα νέων ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν σε αρκετές ταινίες για εφήβους. Μερικά από τα μέλη περιελάμβαναν τον Robert Downey Jr., τον Sean Penn και τον Emilio Estevez, που είχαν ήδη φοιτήσει μαζί στο Γυμνάσιο της Santa Monica. Υπήρχαν επίσης και άλλα μεγάλα ονόματα που παρακολούθησαν αυτό το σχολείο, όπως ο αδελφός του Emilio Estevez, ο Charlie Sheen και ο Rob Lowe.