Όσκαρ 2019: Σε αγώνα δρόμου η ακαδημία για να βρει παρουσιαστή! [Βίντεο]

08.01.2019
Όσκαρ 2019: Σε αγώνα δρόμου η ακαδημία για να βρει παρουσιαστή! [Βίντεο]
Σε θρίλερ εξελίσσεται για τους διοργανωτές της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ το κομμάτι της παρουσίασης της βραδιάς.

Ο περσινός οικοδεσπότης Κέβιν Χάρτ αποσύρθηκε και ως εκ τούτου υπάρχει ένα μεγάλο κενό το οποίο πρέπει να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αφροαμερικανός ηθοποιός που κέρδισε το στοίχημα πέρυσι, έχασε σημαντικό μέρος της δημοφιλίας του μετά την έντονη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στους χρήστες του διαδικτύου λόγω των ομοφοβικών απόψεων που εξέφρασε στα social media. O Κέβιν Χάρτ που αποσύρθηκε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερες είχε δηλώσει πως υπήρχε ενδεχόμενο να παρουσιάσει και τα Όσκαρ του 2019 και παρά το γεγονός πως οι διοργανωτές επιθυμούσαν την επιστροφή του ο ίδιος αρνήθηκε ξανά.

Δείτε ακόμη: Ποια ηθοποιός φόρεσε τζιν στις Χρυσές Σφαίρες; [photos]

Δείτε το βίντεο!

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως η διοργάνωση δεν θέλει κανέναν άλλον παρά μόνο τον Χάρτ για την παρουσίαση της βραδιάς. Κι ενώ η Ακαδημία αναζητά εναγωνίως να καλύψει αυτό το κενό μετά τις απανωτές απορρίψεις του Χαρτ, το Χόλιγουντ κάνει με τη σειρά του τις προτάσεις του. Τίνα Φέι, Έιμι Πόλερ και Μάγια Ρούντολφ είναι μερικά από τα ονόματα που ως τώρα έχουν προταθεί.

Λέτε να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά Όσκαρ χωρίς παρουσιαστή;

Γιώργος Μουλάς