Η Christina Aguilera στο «Paper»: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και περνά το δικό της μήνυμα

27.03.2018
Η Christina Aguilera στο «Paper»: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και περνά το δικό της μήνυμα
Η Christina Aguilera είναι από τις γυναίκες που αποδεδειγμένα πλέον λατρεύουν το «βαρύ» μακιγιάζ. Με έντονα κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες και μαλλιά που πάντα συνάδουν με την υπερβολή του make up, η Xtina δεν φοβάται να δηλώσει ένθερμη fan του «too much».

Γι’ αυτό και η τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό «Paper» μόνο ως ανατρεπτική θα μπορούσε να θεωρηθεί. Στα 37 της χρόνια η εκκεντρική καλλιτέχνις τολμά να φωτογραφηθεί έχοντας απαρνηθεί τη βοήθεια του make up artist της, με τις φακίδες της να κλέβουν την παράσταση και το συνολικό αποτέλεσμα να αφήνει άφωνο το κοινό της.

Η Christina μοιάζει να είναι στα καλύτερά της. Όμορφη, λαμπερή και εντελώς ανεπιτήδευτη αποδεικνύει πως το natural look δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα (και δικαίως) αφού η φυσική ομορφιά πάντα τραβά τα βλέμματα.

Μητέρα δύο παιδιών πλέον, του 10χρονου Max και της τριών ετών Summer Rain, η ίδια μοιάζει πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, με τους θαυμαστές της να υποστηρίζουν πως διανύει την καλύτερή της περίοδο.

Θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Με 5 βραβεία Grammyκαι πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως, η Xtina δεν έχει να ανησυχεί για το παραμικρό.

Όσο για το εξώφυλλο και τη φωτογράφιση του «Paper»; Έχει ήδη κερδίσει διθυραμβικά σχόλια.

Και οι λόγοι είναι προφανείς.