Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή εκπρόσωπος της Ελλάδας - Ακούστε το τραγούδι!

16.02.2018
Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή εκπρόσωπος της Ελλάδας - Ακούστε το τραγούδι!
Από 40 κύματα έχει περάσει η διαδικασία επιλογής του φετινού εκπροσώπου της Ελλάδας στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αλλά όπως φαίνεται ο κύβος ερρίφθη και μάλιστα χωρίς εθνικό τελικό.

Σε πρώτη φάση γνωρίζαμε πως οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Αρετή Κετιμέ, οι Χοροσταλίτες και η Γιάννα Τερζή. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το newsit η μοναδική εταιρεία που κατέθεσε τα απαιτούμενα μέσα στο χρονικό όριο ήταν η PANIK για το τραγούδι «Όνειρό μου» που ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή. Οι εταιρίες SPICY και SPIDER δεν απέστειλαν τους φακέλους τους παρά την σιωπηρή παράταση λίγων ωρών που έδωσε η ΕΡΤ.

Το τραγούδι της Γιάννας Τερζή με τίτλο "Όνειρό μου" έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Πάρτε μία γεύση...

Ανώτατο στέλεχος της ΕΡΤ μιλώντας στο newsit είπε ότι:

«Η ΕΡΤ με άξονα την καλλιτεχνική αρτιότητα του τηλεοπτικού προϊόντος και τη διασφάλιση των συμφερόντων της, υπέβαλε συγκεκριμένες καλλιτεχνικές και οικονομικές προδιαγραφές προς τις υποψήφιες δισκογραφικές εταιρείες. Η διαδικασία υπήρξε διαφανής και επί ίσοις όροις για όλους τους συμμετέχοντες. Η απόδοση των όρων από μία μόνο δισκογραφική εταιρεία είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του Ελληνικού Τελικού, ο οποίος υπήρξε αρχικώς εκπεφρασμένη βούληση της διοίκησης της ΕΡΤ».

Τώρα αυτό που περιμένουμε είναι να δοθεί και επίσημα το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Λισαβόνα στην Γιάννα Τερζή .
Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς