Survivor: Ποιος είναι ο Τούρκος «κρεοπώλης» που τάισε τους παίκτες [photos+vds]

08.05.2017
Ένας διάσημος Τούρκος καλεσμένος ξεσήκωσε το ελληνικό Survivor και μαγείρεψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τους «Μαχητές» που κέρδισαν το έπαθλο φαγητού.

Πρόκειται για τον Τούρκο μάγειρα Νουσρέτ Γκιοκτσέ ή όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι «Salt Bae» (Μωρό του Αλατιού), ο οποίος έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει viral χάρη στη χαρακτηριστική κίνηση με την οποία ρίχνει το χοντρό αλάτι πάνω από την «πάπια» του χεριού του, στο κρέας. Κίνηση που έχουν χρησιμοποιήσει και γνωστοί ποδοσφαιριστές μετά από γκολ για να δείξουν με... υπεροψία τη νίκη τους απέναντι στον αντίπαλο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να χορτάσω ανθρώπους που πεινάνε τόσο πολύ. Γι’ αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε στο Survivor, όπου μάλιστα τάισε και τους παίκτες... στο στόμα πριν τη δοκιμασία.

Λεονάρντο Ντι Κάρπιο, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζάστιν Μπίμπερ και ... Αντώνης Ρέμος είναι ελάχιστοι από τους διάσημους που έχουν φωτογραφηθεί και δηλώνουν θαυμαστές του Νουσρέτ, που γεννήθηκε πάμφτωχος και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται μια μικρή αυτοκρατορία... κρέατος.

Κικ-μπόξερ, τυπάς με γυαλιά ηλίου, με τα πιο κοφτερά μαχαίρια που υπάρχουν και λάτρης των ακριβών πούρων.

Γεννήθηκε το 1983 στο Ερζερούμ και ήταν ένα από τα πέντε παιδιά ενός εργάτη ορυχείων. Ο Νουσρέτ έγινε στα 14 του μαθητευόμενος κρεοπώλης και δούλευε 18 ώρες την ημέρα - ασταμάτητα. Το 2009 έφυγε για την Αργεντινή, όπου για τρεις μήνες εργαζόταν σε φάρμες, κρεοπωλεία και εστιατόρια. Ενα χρόνο μετά βρέθηκε στην Αμερική, αλλά χωρίς βίζα αναγκάστηκε να γυρίσει στην Τουρκία. Ένας παλιός του φίλος ο Μιτάτ Ερντεμ ήταν ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε και άνοιξαν μαζί εστιατόριο.

Δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου του εστιατορίου ταξίδεψε ως το Ντουμπάι. Πλέον, είναι ιδιοκτήτης πέντε steakhouses και δύο μπεργκράδικων, ενώ στο επεισόδιο του Survivor μάθαμε πως θέλει πολύ να ανοίξει δύο εστιατόρια στην Ελλάδα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Μύκονο (με την προτροπή του Αντώνη Ρέμου). Σύμφωνα με τουρκικά media, η αυτοκρατορία εστιατορίων του αξίζει εκατομμύρια δολάρια και απασχολεί 400 εργαζόμενους.

Δείτε τα βίντεο του Instagram που έγιναν viral:

Dedi 🇹🇷🇬🇷Remos 🇹🇷🇬🇷

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

#saltbae #salt #saltlife

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Kiyamadim dedi#saltbae #salt #saltlife

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Meat sushi#saltbae #saltlife #salt

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

I love you baby dedi #salt #saltlife #saltbae

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Kelebek gibi uçar arı gibi sokarsın dedi

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on