Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για πρώτη φορά για το τροχαίο του Γιώργου Λύρα

05.05.2017
Τροχαίο με τη μηχανή του είχε πρόσφατα ο γνωστός μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα, Γιώργος Λύρας από το οποίο γλίτωσε με ένα ράγισμα στο χέρι και αρκετούς μώλωπες.

Καλός φίλος του Λύρα είχε δηλώσει τότε στην Espresso:

«Το κορμί του Λύρα εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα, αφού πρώτα πέρασε ανάμεσα από δύο κολόνες της ΔΕΗ. Έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του στην άσφαλτο για περίπου ένα τέταρτο και κανένας οδηγός από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε ούτε για τις πρώτες βοήθειες, εκτός από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ που τον χτύπησε. Ευτυχώς ένα ασθενοφόρο πέρασε τυχαία από το σημείο και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας».

Χθες Πέμπτη 4 Μαΐου η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έτρεξε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο party της Eurovision στο Shamone και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το περιστατικό. Ιδού τι απάντησε:

«Μας ανησύχησε λίγο! Ευτυχώς, ήταν ένα τροχαίο που έληξε με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Με τρόμαξε λίγο, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Πάντα τον φροντίζω, αλλά ήταν μια περίοδος που τον φρόντισα λίγο παραπάνω κι εγώ κι η κόρη του!»