Κώστας Πρέκας: Τους «έθαψε» όλους και ντύνεται πρώτη φορά γαμπρός στα 75 [vds]

03.05.2017
Μια συνέντευξη-χείμαρρο έδωσε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος σχολίασε τους πάντες και τα πάντα αποκαλύπτοντας και προσωπικά του μυστικά.

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο «Ε» μίλησε ο Κώστας Πρέκας, ο οποίος αρχικά έδωσε τη γνώμη του για πολιτικούς και συναδέλφους, πέρασε και στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αποκαλύπτοντας στην αρχή ότι είναι έτοιμος να κάνει ένα διπλό μπαϊπάς, χωρίς όμως κανένα άγχος.

Και μετά... άνοιξε το στόμα του!

«Η μεγαλύτερη γελοιότητα που πέρασε ποτέ από τον χώρο τον οικονομικών» ο Βαρουφάκης, «ένα παλιόπαιδο που δεν έχει ιδέα τι θα πει πολιτική και τι θα πει διοίκηση ενός κράτους» ο Τσίπρας, «ένα πολύ κακό άτομο που θα φέρει πολλά δεινά στον τόπο» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «μια γελοία περίπτωση» ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ο Λιάγκας «ξεκίνησε αλλιώς αλλά μετά έπεσε στον λάκο με τα φίδια». «Βρε Γιώργο, βρε Γιώργο, ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις όλο αυτό τον κόσμο; Ποια μάνα σε γέννησε εσένα;», που φώναξε ο Πρέκας μιλώντας ανάλογα και για τον Δήμο Βερύκιο. «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κρίνει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας», εξερράγη, ενώ για τον Μπογδάνο αναρωτήθηκε «Έχει καμμια σχέση αυτός ο άνθρωπος με τον εραστή ή τον δημοσιογράφο; Ελάτε τώρα...»

Μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο. Αφού τόνισε ότι του έκανε πολύ κακό, αλλά τον έχει συγχωρήσει και ότι τώρα που όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη εκείνος είναι πρόθυμος να τον βοηθήσει. «Πολύ θέλουν να μας φέρουν σε επαφή. Οφείλει σαν νεότερος να έρθει εκείνος να μου πει. και αν είναι άντρας να έρθει εκείνος να μου πει, φίλε έκανα λάθος, τέλος».

«Αλήτες» χαρακτήρισε τους «Ράδιο Αρβύλα» «γιατί δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας ενώ μίλησε και για τον Γιάννη Μπέζο και αφού αναρωτήθηκε αν «τον χτύπησε η αλαζονεία στο κεφάλι», τον παρακάλεσε να μην σνομπάρει τον κόσμο που μας βλέπει...

Και μετά, έφτασε η ώρα των προσωπικών. Η δημοσιογράφος ρώτησε γιατί δεν έχει παντρευτεί μέχρι τώρα. Ποιος ήταν εκείνος που έκανε λάθη..

«Εγώ έκανα λάθη. Όμως τώρα θα τιναχτούν όλα στον αέρα, έκανα πρόσφατα εγώ πρόταση γάμου. Βρήκα αυτό που δεν είχε καμία άλλη….γοητεία. Εκείνο που έχω να πω όμως με βεβαιότητα, είναι αυτή η παρουσία δίπλα μου ξεπερνάει τα όρια της καλής και της σπουδαίας, είναι κάτι παραπάνω. Είναι η οπτασία που ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή»

Ιδού και το βίντεο...