5 χρόνια "καθαρή" η Ντέμι Λοβάτο μιλά για τον εθισμό της [photos]

16.03.2017
Η νεαρή τραγουδίστρια έχει διανύσει ένα δύσκολο αγώνα, έχει βγει νικήτρια και το γιορτάζει ενημερώνοντας και τους θαυμαστές της γι' αυτό ώστε κανείς άλλος να μη βρεθεί στη δική της δύσκολη θέση.

Η Ντέμι Λοβάτο είναι μόλις 24 χρονών, ωστόσο έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από μικρή ηλικία έχει ζήσει εμπειρίες πολύ μεγαλύτερου ατόμου. Όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια παλαιότερα ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και γι' αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ωστόσο κατάφερε να βγει νικήτρια και σήμερα γιορτάζει 5 χρόνια χωρίς αλκοόλ με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram που συνοδευόταν από το εξής μήνυμα:

«Νιώθω τόσο ευγνώμων. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι. Είχε πολλά πάνω και κάτω. Τόσες πολλές φορές ήθελα να υποκύψω αλλά στάθηκα ακλόνητη και παρακάλεσα το Θεό να με απαλλάξει από την εμμονή. Είμαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου αλλά δεν θα το είχα κατορθώσει χωρίς τη δική μου ανώτερη δύναμη (το Θεό), την οικογένεια, τους φίλους και όσους όσους με υποστήριξαν. Νιώθω ταπεινή και χαρούμενη σήμερα. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε στο πλάι μου και πιστέψατε σε μένα».

Δείτε το εδώ.