Σελίν Ντιόν: H συμβουλή του άντρα της που πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι μας [photos]

16.03.2017
Ο Ρενέ Ανζελίλ, σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας υπήρξε και μάνατζερ και μέντοράς της, και ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τη ζωή. Γι' αυτό και η συμβουλή του είναι πολύτιμη.

Η Σελίν Ντιόν γνώρισε το σύζυγό της Ρενέ Ανζελίλ, που ήταν ο πιο γνωστός μάνατζερ του Κεμπέκ, όταν ήταν 12 ετών και αυτός υποθήκευσε το σπίτι του για να υποστηρίξει την καριέρα της. Φυσικά παντρεύτηκαν πολύ αργότερα, ωστόσο και παρά τη διαφορά ηλικίας, γι' αυτήν υπήρξε ο μοναδικός άντρας της ζωής της, ο άνθρωπός της και ο θάνατός του το 2016 την έχει στιγματίσει.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή «The Voice», όπου συνεργάζεται με την ομάδα της Γκουέν Στεφάνι προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις της στους διαγωνιζόμενους, η 48χρονη τραγουδίστρια τους συμβούλευσε: «Ο σύζυγός μου είναι πάντα μαζί μου. Μου είχε πει: “Δεν μπορείς να είσαι όλη την ώρα καλή. Αλλά πρέπει να είσαι καλή όταν έρθει η ώρα”». Είναι μια συμβουλή ζωής για όλους μας, αφού πολύ συχνά σπαταλάμε την ενέργειά μας σε πράξεις ασήμαντες και μετά δεν έχουμε αντοχές να υπερασπιστούμε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία.