Νατάσα Τσακαρισιάνου: Πως είναι σήμερα η Σούλα της σειράς «Αυθαίρετοι» [photo]

07.12.2016
Η Νατάσα Τσακαρισιάνου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA «Οι Αυθαίρετοι». Ήταν μόλις το δεύτερο, χρονολογικά, σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στη νεοσύστατη, τότε, ιδιωτική τηλεόραση και δημιουργός του ήταν ο Βασίλης Νεμέας, ενώ το σκηνοθετούσε ο Νίκος Κουτελιδάκης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την συμμετοχή της στους «Αυθαίρετους»: «Ήταν μια καταπληκτική σειρά και στον Νίκο χρωστάω πολλά γιατί ο ρόλος της Σούλας με καθιέρωσε. Η παραγωγή πρόβαλλε τις καθημερινές σχέσεις των γειτόνων, όμως έχει την πιο κακή μοίρα, γιατί στις επαναλήψεις δεν τη βάζουν συχνά.

Ακόμα και σήμερα ο κόσμος με σταματάει – μικροί και μεγάλοι – και μου μιλά για την ηρωίδα μου, αλλά και το σίριαλ. Η αλήθεια είναι πως είχε ένα καταπληκτικό καστ, έπαιζαν ηθοποιάρες, με τον Χρήστο Βαλαβανίδη (ο τηλεοπτικός της σύζυγος στην σειρά), ενώ πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι κάνουν σήμερα καριέρα, είχαν συμμετάσχει ως guest».

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου είναι παντρεμένη με τον κτηνίατρο Τάσο Παπαδόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Ειρήνη και τη Γλυκερία. Η πρώτη ζει στο Λονδίνο, ενώ η δεύτερη ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της σπουδάζοντας στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη.