Αποκάλυψη για Λιάγκα- Σκορδά: «Ο Γιώργος δεν απάτησε τη Φαίη»!

11.11.2016
Ένα εκτενές ρεπορτάζ περιλαμβάνει η εφημερίδα Freddo που κυκλοφορεί, όσον αφορά το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Λιάγκας είναι έξαλλος με το σημοσίευμα που τον θέλει να έχει απατήσει τη Φαίη και είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά συγκεκριμένων δημοσιογράφων:

«Είναι πικραμένος! Οργισμένος με τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του, που το έπαιζαν μάλιστα και φίλοι και τελικά του την είχαν στημένη στη γωνία.Το περίμενε ότι θα ασχοληθούν με τον χωρισμό, ήταν κάτι αναμενόμενο και για εκείνον και για τη Φαίη, και γι’ αυτό άλλωστε επέλεξαν να κάνουν μαζί αυτή τη δήλωση ότι δεν είναι πια μαζί. Για να κλείσουν τα στόματα που ήδη έλεγαν διάφορα. Όμως εκείνο που δεν πίστευε ήταν ότι θα αρχίσουν να περιγράφουν περιστατικά και καταστάσεις για να τον χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη», λέει ο στενός του φίλος του Λιάγκα.


«Ο Γιώργος δεν απάτησε τη Φαίη. Η τουλάχιστον -επειδή δεν κοιμόμασταν και μαζί τους- δεν μάθαμε να συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο», λέει στη «Freddo» γνωστή κυρία από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, για να συμπληρώσει ότι «η ίδια η Φαίη είναι τόσο αξιοπρεπής, που δεν θα “διέρρεε” ποτέ κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν είχε συμβεί, πόσω μάλλον όταν αυτό δεν συνέβη».

Εν το μεταξύ, στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» έγινε γνωστό πως μπήκε η πρώτη υπογραφή για το συναινετικό διαζύγιο ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη σε δύο μήνες περίπου. Όσο για το Λιάγκα, μένει σε συγγενικό πρόσωπο κοντά στο σπίτι στη Βουλιαγμένη μέχρι η Σκορδά να μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο.