Ο αυτοσαρκασμός του Πέτρου Κωστόπουλου: "Όσοι κάνουν πρωινό χωρίζουν"

09.11.2016
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Κωστόπουλος αυτοσαρκάζεται και μιλάει ανοιχτά για το χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. Αφορμή η πρόσφατη ανακοίνωση χωρισμού του ζεύγους Σκορδά-Λιάγκα.

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου έγινε στην έναρξη της εκπομπής - πριν καν ακόμη υποδεχτεί τον πρώτο του καλεσμένο - και με μεγάλη δόση χιούμορ κι αφορά την... κατάρα του Πρωινού...

"Θέλει κανένας να χωρίσει από εσάς" ρώτησε κι εμφανίστηκε στο καντράν "η κατάρα του πρωινού" και φωτογραφία του με την Τζένη από την εποχή που έκαναν πρωινή εκπομπή.

"Ο καλύτερος τρόπος να χωρίσεις είναι η τηλεόραση. Δηλαδή είσαι μία χαρά ζευγάρι και πας να κάνεις τηλεόραση πρωινό. Την κάθισες τη βάρκα. Πάω εγώ με τη Μπαλατσινού… πάρ’τον κάτω" είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει το γέλιο του.

Ακολούθησε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη αλλά από το στόχαστρο δεν γλίτωσε ούτε ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά:

"Ξέρετε γιατί έφυγαν οι άλλοι από το Mega νωρίς;Για να μην χωρίσουν, ενώ η Ντορέττα είναι χωρισμένη", είπε με αρκετή δόση χιούμορ.

Στο ίδιο κλίμα και η συμβουλή που έδωσε στο τελυταίο ζευγάρι της TV που παρά την κοινή συμπαρουσίαση πρωινής εκπομπής παραμένουν μαζί, την Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη.

"Λέω λοιπόν στην Καραβάτου και στον Κρατερό να προσέχουν για δεύτερη χρονιά. Μην την κάνουν".