Σοκάρουν οι αποκαλύψεις τις Μίλα Κούνις για εκβιασμούς και γυμνές φωτογραφήσεις

03.11.2016
Η διάσημη ηθοποιός που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα δεύτερη φορά σε λίγο καιρό δε "μασά" τα λόγια της. Νιώθοντας απίστευτα δυνατή, προφανώς, αποφάσισε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο απίστευτες εμπειρίες που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της και να ταχθεί την ίδια στιγμή ενάντια στον σεξισμό που χαρακτηρίζει σε υπέρτατο βαθμό τη σόουμπιζ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανοιχτή επιστολή που υπογράφει η Μίλα Κούνις, στην οποία επιστολή αποκαλύπτει τις απειλές που δέχτηκε από ανθρώπους του χώρου όταν αρνήθηκε να κάνει ημίγυμνη φωτογράφηση.

"Δεν θα δουλέψεις σε αυτή την πόλη ξανά", υποστηρίζει ότι άκουσε η Μίλα από τα στόμα παραγωγού, όταν εκείνη αρνήθηκε να ποζάρει σε εξώφυλλο ανδρικού περιοδικού ημίγυμνη με σκοπό την προώθηση της ταινίας του στην οποία, φυσικά, πρωταγωνιστούσε κι εκείνη.

"Δεν θα δουλέψω σε αυτή την πόλη ξανά;;; Τα έχασα, ένιωσα να γίνομαι ένα απλό αντικείμενο και για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα 'όχι'. Και μάντεψε... Ο κόσμος δεν τελείωσε. Το φιλμ έφερε πολλά χρήματα και εγώ δούλεψα ξανά σε αυτή την πόλη ξανά, και ξανά και ξανά. Και αυτός ο παραγωγός μπορεί ποτέ να μην αντιληφθεί ότι μίλησε ακριβώς για τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα όταν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις στον εργασιακό χώρο"

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η Μίλα στη μακροσκελέστατη επιστολή που αρχικά δημοσιεύτηκε στο medium.com και από εκεί ξεχωρίζουμε και τα εξής ακόμη:

"Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου υπήρξαν στιγμές που με προσέβαλαν, με έβαλαν στην άκρη με έχουν πληρώσει λιγότερο, με έχουν αγνοήσει δημιουργικά και γενικότερα με έχουν μειώσει λόγω του φύλου μου. Και πάντα προσπαθούσα να δίνω στους ανθρώπους το ελαφρυντικό της αμφιβολίας- ίσως γνώριζαν περισσότερα, ίσως είχαν μεγαλύτερη εμπειρία, ίσως υπήρχε κάτι που αγνοούσα. Έμαθα πως για να πετύχω σαν γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία έπρεπε να παίζω με τους κανόνες των αντρών. Αλλά όσο μεγάλωνα και όσο περισσότερο δούλευα, τόσο καταλάβαινα πως είναι ανοησίες".

"Θα δουλέψω ξανά σε αυτή την πόλη. Απλά δεν θα δουλέψω μαζί σου", κλείνει την επιστολή της η Μίλα έχοντας υπογραμμίσει τη δική της τύχη που έχει τη δυνατότητα αφενός να απολαμβάνει την "πολυτέλεια" μιας τέτοιας κίνησης, αφετέρου να δημοσιεύει τέτοιου είδους επιστολές. Με έναν σκοπό πάντα... Την αφύπνιση!!!