Σκοτώθηκε ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου -Έχει "χάσει" ακόμη δυο παιδιά

22.09.2016
Τραγικές στιγμές για τη διάσημη ηθοποιό, η οποία θρηνεί για τον χαμό ενός ακόμη παιδιού της. Ο 27χρονος Θαντέους σκοτώθηκε σε τροχαιο δυστύχημα.

Ο Θαντέους Φάροου ήταν ένα από τα 10 παιδιά που έχει υιοθετήσει στη ζωή της η Μία Φάροου, η οποία έχει ακόμη 4 βιολογικά. Η εν λόγω υιοθεσία έγινε δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Γουντι Άλλεν, το 1994, από ένα ορφανοτροφείο στην Καλκούτα.

Ο Θαντέους, ο οποίος είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα σε μικρή ηλικία και ήταν παραπληγικός, πέθανε ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη στο Κονέκτικατ.

Η αστυνομία που έφτασε αμέσως στο σημείο, βρήκε τον 27χρονο σοβαρά τραυματισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Περαιτέρω πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί όμως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες αποκλείοντας προς το παρόν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στη φωτογραφία κάτω, ο Θαντέους (στη μέση) με δύο από τα αδέλφια του από το Twitter της μητέρας τους.

Ο θάνατος αυτός προσθέτει ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της τραγικής "τύχης" που έχει "χτυπήσει" την 71χρονη ηθοποιό και ακτιβίστρια στη ζωή της.

Ο χαμός του Θαντέους δεν είναι ο μόνος που θρηνεί η Μία Φάροου. Το 2000 πέθανε από καριδά η υιοθετημένη της κόρη Ταμ Φάροου ενώ η κόρη της Λαρκ Πρεβίν έφυγε από τη ζωή στα 35, οκτώ χρόνια αργότερα από χρόνια ασθένεια.