Είδηση-«βόμβα»: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί προς τον Μπραντ Πιτ!

20.09.2016
Η αλήθεια είναι πως είναι άπαιχτο ζευγάρι. Πως μας έχουν προσφέρει υπέροχα πλάνα. Πως θέλουμε να τους βλέπουμε μαζί. Και πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους χωρίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Είναι μαζί περισσότερα από δέκα χρόνια και έχουν καβατζάρει πολλές θύελλες, όμως, αυτή τη φορά είναι αλήθεια. Οι Bradgelina χωρίζουν! Το λαμπερό ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ χωρίζει.

Μάλιστα, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου λόγω ασυμβίβαστων διαφορών μεταξύ του ζευγαριού. Η ίδια θέλει να κρατήσει την κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού, αλλά ζητά από το δικαστήριο να δώσει δικαιώματα επίσκεψης στον Πιτ. Επίσης, δε θέλει διατροφή.

Γιατί χωρίζουν; Όχι, δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, όπως θα μπορούσε να εικάσει αμέσως κανείς, αλλά αντίθετα ο λόγος που η Τζολί θέλει διαζύγιο είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο Πιτ για την ανατροφή των παιδιών τους.και

Διαβάστε ακόμη: Το παραδέχεται ο Μπραντ Πιτ - Η πρώτη δήλωση για το διαζύγιο με την Αντζελίνα

και Μαριον Κοτιγιάρ: Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Πιτ- Τζολί έχει άρωμα... Γαλλικό

Η είδηση του διαζυγίου των επονομαζόμενων «Brangelina» έσκασε σαν βόμβα. Αρχικά αναμεταδόθηκε με δισταγμό και δεν έγινε ιδιαίτερα πιστευτή, καθώς ο σκανδαλοθηρικός Τύπος τους είχε μέχρι τότε... χωρίσει αμέτρητες φορές.

Μόλις όμως επιβεβαιώθηκε τα διεθνή ΜΜΕ και τα social media πήραν «φωτιά», αποδεικνύοντας ότι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί παραμένουν δύο από τα ισχυρότερα και δημοφιλέστερα ονόματα στο χρηματιστήριο της σόου-μπιζ και όχι μόνο...

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο το BBC όσο και το CNN διέκοψαν το πρόγραμμμά τους για να μεταδώσουν με έκτακτα δελτία την είδηση, με το αμερικανικό δίκτυο να συνεχίζει μάλιστα με αναλύσεις για τα αίτια του χωρισμού του πιο γνωστού «επώνυμου» ζεύγους της τελευταίας δεκαετίας.

Η είδηση αναπαράχθηκε αστραπιαία, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις της ειδησεογραφίας σε όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, δίπλα (και συχνά πιο ψηλά) από τις ειδήσεις για τη Συρία, τις αμερικανικές εκλογές, ή την οικονομία, όπου και παραμένει.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ και οι άλλοι 11 αναπάντεχοι χωρισμοί του 2016 [photos]

Ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει σχόλια και αναλύσεις για τα αίτια του διαζυγίου, ποιος φταίει από τους δύο και όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα μπει και επίσημα τέλος στον πολύκροτο γάμο. Συνεχή ροή στις ανταποκρίσεις τους για το θέμα έχουν τόσο το Reuters όσο και το Associated Press.

Οσο για τον καλλιτεχνικό, κοσμικό και σκανδαλοθηρικό Τύπο, η «είδηση της χρονιάς» έχει ήδη βρεθεί... Αλλά και το ενδιαφέρον αναγνωστών, τηλεθεατών, ακροατών και χρηστών του Ιντερνετ είναι τεράστιο, καθώς οποιαδήποτε αναφορά στην είδηση συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το επόμενο βήμα του μέχρι πρότινος «μυθικού ζεύγους» του Χόλιγουντ...

Κι αν κάποιοι σπεύσουν να μιλήσουν για αβάσταχτη ελαφρότητα ή σημεία των καιρών, γεγονός παραμένει ότι η επικοινωνιακή δύναμη των δύο πρωταγωνιστών αποδεικνύεται «αντάξια» του θορύβου γύρω από τα ονόματά τους τα τελευταία χρόνια...