Τένια Μακρή: «Την εποχή που ήμουν με τον Μικρούτσικο και δεν είχε πάρει κανείς είδηση το δράμα που ζούσα»

16.09.2016
Η Τένια Μακρή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της και τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον θάνατο του συζύγου της. Η οικογενειακή σύμβουλος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

Η ίδια δήλωσε: «Το δημοσιοποίησα γιατί είμαι εγώ. Στον κόσμο έχω βγει ειλικρινής, αν κρύψω ένα κομμάτι του εαυτού μου, της ζωής μου, τον ξεγελάω. Από τη στιγμή που ακόμα είμαι στα δρώμενα, δεν είμαι παροπλισμένη, δεν θα μπορούσα να είμαι ψεύτικη. Έχω βιώσει απώλειες, θανάτους, οικονομικές καταστροφές.

Έπρεπε να καταλάβω τι είναι εκείνο που έχει συμβεί σε εμένα, κι αν δεν έκανα σιωπή, δεν θα μπορούσα να μπω μέσα στη δική μου αυτοθεραπεία. Θεραπεία δεν είναι να θεραπεύσω τον καρκίνο, αλλά να θεραπεύσω την ψυχή μου. Ανακάλυψα πολλά πράγματα μέσα από μένα με αυτό το γεγονός. Την ασθένεια μου την ήξερε η κόρη μου, τα αδέλφια, οι γιατροί μου, κανένας άλλος.

Το χειρότερο όλων ήταν η απώλεια του συζύγου μου. Το να βλέπω να «φεύγει» ο αγαπημένος μου και με τον τρόπο που έγινε ήταν οδυνηρό. «Έφυγε» από καρκίνο και παιδεύτηκε πολύ, 3 ολόκληρα χρόνια. Ήταν την εποχή που ήμουν με τον Αντρέα Μικρούτσικο και δεν είχε πάρει κανείς είδηση τίποτα για το δράμα που ζούσα.»