Η Πάρις Τζάκσον σπαράζει στο Instagram και εξηγεί γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας [vds]

15.09.2016
Ένα σπάνιο, δημόσιο ξέσπασμα της κόρης του Μάικλ Τζάκσον συγκλονίζει, όμως ταυτόχρονα προκαλεί και ανησυχία ως προς τυχόν επανάληψη της

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Πάρις Τζάκσον πριν από 4 χρόνια, στα 14 της, είχε σοκάρει τους πάντες, παρακολουθώντας την κόρη του βασιλιά της ποπ να "παλεύει" με τους δαίμονές της.

Σήμερα, η 18χρονη κοπέλα δείχνει να έχει ισορροπήσει γενικότερα, όμως να που ένα χθεσινό της ποστάρισμα άνοιξε ξανά το ζήτημα του παλαιότερου προβλήματός του.

Με ένα πολύ συγκινησιακά φορτισμένο βίντεο, η Πάρις απευθύνεται σε όλους και αναρωτιέται γιατί υπάρχει τόσο μίσος κραυγάζοντας να μπει τέλος στο cyberbulling, δηλαδή στον εκφοβισμό μέσω διαδυκτίου.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μίσος", ξεκίνησε τον μονόλογό της η Πάρις τονίζοντας ότι έκανε τα πάντα για να γεμίσει δύναμη.

"Προσπάθησα να στηρίξω τον εαυτό μου, τα έκανα όλα, προσπάθησα να αφήσω το μίσος εκτός, να μη διαβάζω τα σχόλια. Προσπάθησα, προσπάθησα πολλά, ακόμη και να το αγνοήσω, αλλά είναι δύσκολο. Είναι τόσο πολύ", ξεκινά η Πάρις ενώ φτάνει και στην πιο δύσκολη στιγμή της με δάκρυα στα μάτια.

"Όταν ήμουν 14 ετών, έλαβα τόσο μίσος που προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Και μετά, έκανα και ένα διάλειμμα δυο χρόνων από τα social media και ο κόσμος μου ζήτησε να επιστρέψω, να κάνω το Instagram δημόσιο και πάλι. Και το έκανα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Δεν γνωρίζω πώς μπορεί να υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο αυτή τη στιγμή".

Πραγματικά συγκλονίζει η Πάρις και ο φόβος είναι ορατός. Μήπως φτάνει ξανά στα όριά της; Ευχόμαστε οι άνθρωποι γύρω της να έχουν τη δύναμη και τη θέληση να τη βοηθήσουν.

Δες το βίντεο ολόκληρο στην επόμενη σελίδα