Γνωστός τραγουδιστής: «Δεν έχουμε πλέον σχέσεις με τη Δέσποινα Βανδή»

12.09.2016
Στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με το ντουέτο τους να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ενώ ήταν και πολύ καλοί φίλοι, αλλά όπως φαίνεται με τα χρόνια χάθηκαν και πλέον δεν έχουν καθόλου επαφές.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του διά χειρός Φοίβου δήλωσε για τη σημερινή σχέση του με τη Βανδή:

«Δεν έχουμε σχέσεις σήμερα. Έχουμε κάνει πολλή παρέα στο παρελθόν, την εκτιμώ ως τραγουδίστρια και ως φίλη, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, απλώς όταν χώρισαν οι δρόμοι μας δεν κρατήσαμε επαφή. Πηγαίνω μερικές φορές στα μαγαζιά και τη βλέπω. Εντάξει, η Δέσποινα έχει κάνει μεγάλη καριέρα».

Ο λόγος για τον Γιώργο Λεμπέση, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo μίλησε μεταξύ άλλων και για το πως φέρεται στις σχέσεις του, επαγγελματικές και προσωπικές:

«Δεν είμαι καθόλου εκδικητικός και ούτε υπήρξα ποτέ, σε οποιαδήποτε σχέση μου, είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει την καλή πλευρά και από εκεί και πέρα ξέρω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και ο καιρός θα δείξει για το μέλλον και γενικότερα ότι μπορεί να προκύψει».