Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η τρανσέξουαλ ηθοποιός Αλέξις Αρκέτ [photos]

12.09.2016
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και η επίσημη ανακοίνωση δεν ανέφερε καν από τι! Το TMZ πάντως μετέδωσε ότι πάλευε αρκετό καιρό με σοβαρή ασθένεια.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 47 ετών, η τρανσέξουαλ ηθοποιός και ακτιβίστρια Αλέξις Αρκέτ (Alexis Arquette) . Η Αλέξις, που είχε γεννηθεί αγόρι με το όνομα Ρόμπερτ, άλλαξε φύλο το 2006, και ήταν αδερφή των διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Ροζάνα Αρκέτ και Πατρίσια Αρκέτ.

Τα άσχημα νέα ανακοίνωσε στο Facebook, ο άλλος αδερφός της Αλέξις, Ρίτσμοντ, ο οποίος τόνισε πως η Αλέξις ήταν μαζί με όλα της τα αδέλφια τη δύσκολη στιγμή.

«Όταν έφυγε από τη ζωή, ακούγαμε μουσική του Ντέιβιντ Μπάουι. Όπως ήταν η επιθυμία του, χαμογελούσαμε και γιορτάσαμε τη στιγμή που πέρασε απέναντι. Νιώθω απέραντη ευγνομωσύνη που μοιράστηκα τη ζωή μου μαζί του/της.

Έζησε και πέθανε με τους όρους του, γρήγορα και χωρίς πόνο. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και χαίρομαι που ήμουν κοντά στο ταξίδι του από το ξεκίνημα ως το τέλος. Σε ευχαριστώ Αλέξις, σε αγαπώ και πάντα θα σε αγαπώ».

Ο τραγουδιστής και γνωστός για Boy George ήταν από τους πρώτους διάσημους που εξέφρασαν την λύπη τους για το χαμό της Αλέξις στα social media ενώ και η πρώην σύζυγος του Ντέιβιντ Αρκέτ, Κούρτνεϊ Κοξ εξέφρασε τη λύπη της.