Βουτσάς: Ο μικρός Φοίβος ηθοποιός & τα σχέδια για δεύτερο παιδί

07.09.2016
Τον Ιούλιο η Αλίκη Κατσαβού έφερε στον κόσμοι τον μικρό Φοίβο, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Βουτσά και το ζευγάρι δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή την απερίγραπτη ευτυχία που τους έφερε το μωρό.

Σε συνέντευξή του στο People, ο αγαπημένο ηθοποιός περιγράφει τι είχε απαντήσει τον περασμένο Οκτώβριο στον Γιώργο Λιάγκα όταν εκείνος τον ρώτησε αν θα ευχαριστηθεί που θα αποκτήσει παιδί στα 84 χρόνια του.

«Βρε, μόλις το γεννήσω, θα ζήσω άλλα είκοσι χρόνια. Και μάλιστα θα πω στη γυναίκα μου να κάνουμε κι άλλο παιδί, να ζήσω σαράντα χρόνια».

Ο δημοφιλής ηθοποιός διευκρινίζει πως το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού δεν ήταν ατάκα της στιγμής αλλά όντως είναι κάτι που σκέφτονται με την Αλίκη.

«Γιατί όχι; Τώρα χαιρόμαστε τον Φοίβο και παράλληλα ετοιμάζουμε την παιδική παράσταση Ειρήνη του Αριστοφάνη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το χειμώνα.»

Η δε Αλίκη δηλώνει πως:

«Ευτυχώς, στις πρόβες θα έχω κοντά την αδελφή και τη μητέρα μου, ώστε να προσέχουν τον Φοίβο την ώρα που θα βρίσκομαι πάνω στη σκηνή. Παράλληλα θα ξεκινήσει να “μυρίζει” και εκείνος θέατρο».

Πως θα αντιδρούσε ο Βουτσάς εάν ο Φοίβος θελήσει να γίνει ηθοποιός;

«Από τη δική μου πλευρά, δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός, γιατί ο κανόνας είναι πως τα παιδιά των επιτυχημένων ηθοποιών δεν έγιναν ποτέ φίρμες. Δεν θα ήθελα ο Φοίβος να κάνει μια δουλειά και να βρίσκεται υπό τη σκιά του ονόματός μου».