Πού βρίσκεται σήμερα η «Φρίντα» από τον ΤηλεΒΟΑ του «Παρά Πέντε» [photo]

07.09.2016
Η «πεταχτή» και φιλόδοξη εξαδέλφη του Φώτη (Αργύρης Αγγέλου) και ανταγωνιστική συμπαρουσιάστριά του στα ποικίλα προγράμματα του «TηλεΒΟΑ» δεν ασχολείται με την ηθοποιία αυτό το διάστημα!

Η Μελίνα Κυριακοπούλου, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως «Φρίντα Παπαπαρασκευά» στην κωμική σειρά «Στο παρά πέντε», περίπου μια δεκαετία μετά την τελευταία εμφάνισή της στο «γυαλί» έγινε τραγουδίστρια.

Ήταν το όνειρό της και από μικρή σπούδαζε μουσική. Με την ιδιαίτερη φωνή της - που είχαμε απολαύσει κι στη σειρά «Παρά Πέντε» σήμερα τραγουδάει για την αγάπη. Δεν απαρνήθηκε την υποκριτική, όμως μέχρι να της γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση απολαμβάνει τις νότες και τις μαγικές βραδιές μπροστά στο κοινό της, σε μικρές μουσικές σκηνές της Αθήνας.

«Το τραγούδι είναι μια έκφρασή μου. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πολύ ως "Φρίντα" και, επειδή η σειρά έχει επαναληφθεί πολλές φορές, με θυμάται και μου δείχνει μεγάλη αγάπη. Αυτή είναι η ηθική ανταπόδοση» είχε εξομολογηθεί παλαιότερα η Μελίνα Κυριακοπούλου, που επιθυμεί πολύ να κάνει θέατρο, καθώς, όπως λέει, της έχει λείψει.

Πηγή Espresso