Σοκάρει διάσημος Έλληνας ηθοποιός: Ετοιμάζεται να παντρευτεί την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφό του!

29.07.2016
Ο διάσημος Ελληνας ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του για τον έρωτά του με την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, τη γνωριμία τους στο καμαρίνι του στο θέατρο, αλλά και για τις ετοιμασίες του γάμου τους!

Ο λόγος για τον Γιάννη Καπετάνιο είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν για το πώς έγινε η γνωριμία τους: «Στο καμαρίνι μου στο θέατρο, μια εβδομάδα πριν τελειώσουμε τις παραστάσεις ήρθε να με δει στο θέατρο με ένα φίλο της, πέρυσι, μιλήσαμε λίγο, ο θίασος έφυγε περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Κύπρο. Μόλις επέστρεψα, βγήκαμε, τα είπαμε… Εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι σε όλα άριστη και μπουμπούκι, μικρή σε ηλικία. Είναι 34 ετών, έχουμε 24 χρόνια διαφορά, αλλά αφού δεν έχει εκείνη πρόβλημα, θα έχω εγώ;

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να παντρευτούν απαντά «Με μαλώνει ο παπα- Σωτήρης, ο αδελφός μου, γιατί πρέπει να ευλογηθεί η σχέση μας, κάποια στιγμή, δεν πρέπει; Μέσα στο χρόνο είναι πιθανό να παντρευτώ. Άμα έρθει και ένα μωρό, δεν θα πούμε όχι, αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν θα κ..ώσουμε.»