Δημήτρης Σταρόβας: Φουλ ερωτευμένος με σέξι γυμνάστρια! [photos]

24.07.2016
Φουλ ερωτευμένος φαίνεται πως ειναι ο Δημήτρης Σταρόβας και εδώ και τρεις μήνες είναι διαρκώς μαζί με την αγαπημένη του Άννα Σταθάκη. Η σύντροφός του είναι γυμνάστρια και ανιψιά του δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ, Άρη Σταθάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του Δημήτρα Σταρόβα στο Anodos Live Stage και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν κάτι δυνατό να τους ενώνει.

Τους τελευταίους τρεις μήνες είναι ζευγάρι, περνούν αρκετό χρόνο μαζί, δεν κάνουν όμως ακόμη σχέδια για συγκατοίκηση. Μολονότι, πάντα φροντίζει να διατηρεί σε χαμηλούς τόνους την προσωπική του ζωή, ο γνωστός μουσικός και συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Άννα όταν πριν λίγες μέρες της αφιέρωσε στο Facebook το τραγούδι Anna των Toto.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε σε φιλικό του πρόσωπο πως έγινε ακριβώς η γνωριμία τους: “Εδώ και τρία χρόνια, μόλις πήγαινε να σοβαρέψει κάτι έβγαζα σπυριά... Με το που μπήκε όμως η Άννα στο καμαρίνι, της λέω: “Έλα εδώ”, λέει “Ορίστε;” και συνεχίζω και της λέω “έλα κάθισε εδώ, θέλω να γίνουμε ζευγάρι”.