Ο Λευτέρης Λαζάρου λατρεύει τη θάλασσα και τα θαλασσινά και δεν σταματά να πειραματίζεται σε νέες γεύσεις εντυπωσιάζοντας πάντα τους φίλους και θαυμαστές της μαγειρικής του.
Βασική προϋπόθεση για τις λιχουδιές η πρώτης ποιότητας πρώτη ύλη που μπορεί μερικές φορές να ξαφνιάζει...
Όπως αυτή
Άρση βαρών χρειάστηκε να κάνει ο Λευτέρης Λαζάρου πριν προχωρήσει στην κουζίνα... "Το πιάτο του ψαρά είναι 10 φορές άδειο και μία γεμάτο. Μερικές φορές όμως γεμίζει για τα καλά!" γράφει στη λεζάντα και τα λέει όλα...