Μυστικός γάμος στη Σίφνο για την Κάιλι Μινόγκ

06.06.2016
Νυφούλα λέγεται ότι ντύθηκε η σταρ από την Αυστραλία στο πλευρό του κατά 19 χρόνια νεότερού της, Τζόσουα Σασέ, και μάλιστα σε ελληνικό έδαφος.

Η είδηση έρχεται από ΜΜΕ της πατρίδας της τα οποία αφενός αποκρυπτογράφησαν τα ποσταρίσαματα των δυο ερωτευμένων, αφετέρου επικαλούνται πηγές που φέρονται να παρέστησαν στο μυστήριο!

Ας πάρουμε τα δεδομένα:

Δεδομένο πρώτο: Η Κάιλι Μινόγκ και ο αρραβωνιαστικός της Τζόσουα Σασέ βρέθηκαν στη Σίφνο για τις διακοπές του Πάσχα. [φωτό κάτω]

Δεδεμένο δεύτερο: Η Κάιλι είχε γενέθλια στις 28 Μαΐου. Έσβησε 48 κεράκια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Woman' s Day λοιπόν, το ζευγάρι έμεινε στο νησί μέχρι εκείνη τη μέρα που επέλεξε για τον γάμο. Ναι, χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, η Κάιλι και ο Τζόσουα λέγεται ότι παντρεύτηκαν. Ιδού και τα στοιχεία.

Πρώτα πρώτα η καρδούλα που πόσταρε μετά τα γενέθλιά της η "νυφούλα" με τη λεζάντα "Ήταν όλα υπέροχα". Μπορεί φυσικά να μιλούσε για τα γενέθλια μόνο όμως ένα άλλο ποστάρισμα στο Instagram του "γαμπρού" άναψε φωτιές.

Σαντορίνη. Το ποίημα του Γιώργου Σεφέρη στα αγγλικά πόσταρε ο, όπως φαίνεται πολύ καλλιεργημένος, Τζόσουα και οι ευχές που του δίνει φίλος στα σχόλια είναι "κανονικά" ευχές γάμου.

Σύμφωνα με το Woman' s Day εξάλλου, λέγεται ότι "οι καλεσμένοι ήταν πολύ λίγοι και η Κάιλι τους έφερε όλους στο νησί 'Α' θέση"

Εμείς τις ευχές θα τις στείλουμε και αναμένουμε επιβεβαίωση...