Η Σακκά χώρισε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

06.06.2016
Η Λίνα Σακκά είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και μπορεί μέσω της δουλειάς της, να έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τους προβολείς.

Ανέκαθεν η ηθοποιός προστάτευε την ιδιωτικότητα της και για του λόγου το αληθές, ξαφνικά είχαμε πληροφορηθεί ότι θα γίνει μανούλα από τη σχέση της με τον personal trainer Μάρκο Καραντώνη. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια, η Σακκά έμεινε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να είναι δίπλα στο γιο της. Έτσι, ελάχιστα πράγματα μαθαίναμε για εκείνην.

Και για το λόγο αυτό, δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα, ότι η ηθοποιός και ο σύντροφός της έχουν χωρίσει, σχεδόν μετά τη γέννηση του γιου τους!

Μάλιστα, όπως αποκαλύτει η ίδια στην εφημερίδα real life μεγαλώνει μόνη της το παιδί, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, είχε επίσης αποκαλύψει ότι έχει επιστρεψει με το παιδί, στο πατρικό της.

“Ναι, χώρισα χωρίς να το μάθει κανείς και έχω εξαιρετική σχέση με τον πατέρα του παιδιού μου, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά εμάς και όχι τον κόσμο”, δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα,

Και πρόσθεσε: “Είδαμε ότι δε μπορούμε να ζήσουμε μαζί και όπως αθόρυβα βρεθήκαμε μαζί και φέραμε ένα παιδί στον κόσμο, έτσι αθόρυβα τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους, έχοντας πάντα μεγάλο έρωτα στο γιο μας! Δεν πούλησα ποτέ τα προσωπικά μου και υπήρχα στον χώρο από τις δουλειές μου και μόνο! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!