Πρωτοφανής παρέμβαση Κοντομηνά στo Happy Day: «Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα» [vds]

06.06.2016
Ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα γεγονός διαδραματίστηκε στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής Happy Day στον Alpha, όταν παρενέβη ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε μια άποψη σχετικά με θέμα της εκπομπής για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία και τα αίματα άναψαν με σχόλια του Δήμου Βερύκιου.

Η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Πάγωσαν όλοι όταν ο πρόεδρος του Alpha αναφώνησε: «Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου».

«Κύριε πρόεδρε, αν μου επιτρέπετε», έλεγε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή -εμφανώς σε πολύ δύσκολη θέση - με τον κ. Κοντομηνά να τη διακόπτει με ένταση, λέγοντάς της: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω».

Ο πρόεδρος του Alpha απαρίθμησε την τραγική κατάσταση στον χώρο της υγείας και τόνισε ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα τραγικά κενά του κράτους.

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο.

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς. «Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα τον μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα», συνέχισε.

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος του Alpha πριν κλείσει η γραμμή.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο της προηγούμενης συζήτησης, που προκάλεσε την έντονη τηλεφωνική παρέμβαση του Κοντομηνά: