Καλογεροπούλου: Πόσο κοντά έφτασε για να γίνει το Κορίτσι του Bond [photos+vds]

04.04.2016
Η Ξένια Καλογεροπούλου, χαλαρή και γλυκειά μίλησε για τη ζωή της στην εκπομπή «Jenny Jenny» και παραδέχτηκε στην Τζένη Μπαλατσινού - που συγκινήθηκε πολύ - πως έχει σκεφτεί συγκεκριμένο τραγούδι για την κηδεία της για να κλάψουν οι φίλοι της.

«Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το νανούρισμα, «Το βλέφαρο μου» σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να το παίξουνε εκείνη την ώρα και να κλάψουν όλοι ο φίλοι μου. Ωραία θα ήταν! Ήταν ένα τραγούδι από το αγαπημένο μου έργο που είχε γράψει, το «Σκλαβί», το συνδέω με μια πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Ήταν ένα τραγούδι του Κηπουργού και της Λίνας Νικολακοπούλου που ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα για το έργο και μου αρέσει να το ακούω.»

Και αφού μίλησαν για την ζωή της τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη και την ευκαιρία να γίνει Bond girl το κλείσιμο ήταν μάλλον αναπάντεχο! Η Ξένια Καλογεροπούλου, αφού παραδέχτηκε πως δεν είχε δει την εκπομπή πριν την καλέσουν διηγήθηκε δύο περιστατικά σε εκπομπές όπου ήταν καλεσμένος ο Φέρτης και επειδή βαριόταν αντέδρασε απρόσμενα. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εν προκειμένω, αλλά η Τζένη Μπαλατσινού δεν μπορούσε να συνέλθει από τα γέλια…

Θυμηθείτε πως η Ξένια Καλογεροπούλου έφτασε να γίνει Bond girl και ποια διάλεξαν στη θέση της:

Όπως εκμυστηρεύεται η ίδια, την πρόταση της την έκανε μια Πολωνέζα ατζέντισσα, με την οποία συνεργαζόταν, αφού η ίδια αγνοούσε ακόμη και την ύπαρξη του διάσημου κατασκόπου: «Οταν έφτασα στο Λονδίνο, με παρέλαβε μια μαύρη λιμουζίνα και με πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο "Ντόρτσεστερ", που το ήξερα εξ όψεως, αλλά βέβαια ποτέ δεν είχα μπει μέσα. Δεξιά περνούσαν η μία μετά την άλλη διάφορες ξανθιές, ψηλές, καμπυλωτές, όλες με γούνινα παλτά. Ανάμεσά τους, μια μελαχρινή αδυνατούλα με τριμμένο παλτουδάκι. Μόλις με είδε ο σκηνοθέτης μού είπε: «Εσύ τι γυρεύεις εδώ;»» θυμάται η Ξένια Καλογεροπούλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τον ρόλο. Τελικά επελέγη η ξανθιά σεξοβόμβα Ντανιέλα Μπιάνκι.

Δείτε φωτογραφίες της Ξένιας Καλογεροπούλου - μοιάζει με τη Λιζ Τέιλορ: