Βαλάντης: «Φουντώνει» την κόντρα με τον Γιάννη Πάριο [vds]

04.04.2016
Ο Βαλάντης, ο οποίος ήταν ο νικητής του πρώτου επεισοδίου του «Your Face Sounds Familiar», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρω1νό”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Πάριου που τον αφορούσαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Πάριος, είχε δηλώσει για τον τραγουδιστή: «Ο Βαλάντης μου αρέσει, είναι καλός τραγουδιστής, με πείραξε... Ας γίνει πρώτα Μαρινέλλα και μετά ας μιλήσει».

Ο Βαλάντης αναζωπύρωσε την κόντρα του με τον ταλαντούχο ερμηνευτή λέγοντας: «Για τον κ. Πάριο είπα ότι εγώ σαν καλλιτέχνης θα σταματούσα στα 50 μου. Δεν τον ακούω τον κ. Πάριο...Κάποια στιγμή σε μία συνέντευξη του κύριου Γιάννη, είπε πως το κοινό έχει δικαίωμα να κρίνει τους καλλιτέχνες. Έχω εγώ παραπάνω δικαίωμα να κρίνω κάποιον κ. Γιάννη, γιατί και μουσικός είμαι και από ότι είπατε σας αρέσω σαν τραγουδιστής. Και ούτε σε καμία καρέκλα πρέπει να ανέβουμε κ.Γιάννη, στη θέση της Μαρινέλλας για να κρίνουμε! Είπατε ότι μπορεί και ένας απλός άνθρωπος να κρίνει, απλά να προσέχετε όταν μιλάτε τι έχετε πει πριν».

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα: