Ελευθερία Ρήγου: «Έχασα 20 κιλά, πρέπει να χάσω άλλα 15»

04.04.2016
Ήταν μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς. Τη θυμόμαστε στην τηλεοπτική σειρά «Μη φοβάσαι τη φωτιά» με τον Γιώργο Νινιό και στις «Αέρινες Σιωπές», όπου είχε αφήσει το στίγμα της.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ρήγου που καιρό τώρα έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει δώσει το "είναι" της στο θέατρο, όπου κάνει επιλεγμένες δουλειές. Τώρα επιστρέφει φέτος στο θεατρικό σανίδι, στους «Ενόχους» του Μπωμαρσαί στο Διάχρονο Θέατρο υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα των Μαρίκας Θωμαδάκη και Μαίρης Βιδάλη. Αυτό που προξενεί εντύπωση στις φωτογραφίες, είναι η μεγάλη αλλαγή στα κιλά της...

Η γνωστή ηθοποιός έχει πεισμώσει με τον εαυτό της και προσπαθεί να αδυνατίσει. Έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» εξομολογήθηκε, ότι ήδη έχει χάσει 20 κιλά και προσπαθεί να χάσει άλλα 15, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την κατάθλιψη που την ταλαιπωρεί.

«Η κατάθλιψη είναι πολύ σοβαρή ασθένεια, δεν είμαστε όλοι καταθλιπτικοί. Θα την παρομοιάσω με ένα πηγάδι χωρίς πάτο που πέφτεις, πέφτεις και βλέπεις μαυρίλα. Η κατάθλιψη θέλει καθοδήγηση από ψυχολόγο και ίσως και αγωγή από ψυχίατρο. Έχω κάνει έξι χρόνια ψυχοθεραπεία, πήρα και φαρμακευτική αγωγή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τα κιλά της: «Πήγα σε μια διαιτολόγο και έχασα 20 κιλά και θέλω άλλα 15. Τα κιλά ήταν εμπόδιο στη δουλειά μου, δεν μου πρότειναν δουλειές. Μου είπε ένας “δεν μπορώ να σε προτείνω έτσι όπως είσαι».







Την Ελευθερία Ρήγου, τη γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους και πάντα ξεχώριζε για το ταλέντο της και το εκφραστικό της πρόσωπο. Στη συνέχεια, τα χρόνια πέρασαν και η ηθοποιός εξαφανίστηκε από τα πράγματα με αποτέλεσμα να παλεύει με την κατάθλιψη και να έχει πάρει πολλά περιττά κιλά. 'Ετσι, όταν πριν από λίγους μήνες έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, ήταν αγνώριστη.