18 διάσημοι που «κατέστρεψαν» το σώμα τους για έναν ρόλο [photos]

28.03.2016
Μιλάμε για την απόλυτη μετάλλαξη. Διάσημοι ηθοποιοί επιλέγουν ένα ρόλο πρόκληση και μεταμορφώνονται για να πάρουν στην καλύτερη περίπτωση ένα Όσκαρ στη χειρότερη ένα απλό well done από τους συναδέλφους τους.

Πόνος, ιδρώτας, πείνα ή επιβεβλημένη υπερφαγία μέχρι αναγούλας είναι λίγα από τα βάσανα που πέρασαν αυτοί οι stars για να φέρουν εις πέρας τον ρόλο που τους καθιέρωσε στη συνείδηση του σινεφίλ κοινού και όχι μόνο.

Χάλασαν την υγεία τους, έχασαν πάρα πολλά κιλά σε σημείο να μην μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι και κατανάλωσαν κουτιά βιταμινών και super foods για να επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους. Ο Μάθιου Μακόναχι στην ταινία Dallas Buyers Club έχασε τόσα πολλά κιλά, ώστε σε κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι μετά βίας ... έβλεπε!

Στον αντίποδα, οι Τζέικ Γκίλενχαλ και ο Τομ Χάρντι έπρεπε να «φουσκώσουν» κάνοντας ειδική διατροφή και υπερεντατική γυμναστική, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το Syriana, απλά έτρωγε για μερικούς μήνες τριπλή μερίδα σε κάθε γεύμα, προκειμένου να κάνει «σωσίβιο» για το ρόλο.

Δες 18 stars που έφτασαν κοντά στο να καταστρέψουν την υγεία τους προκειμένου να παίξουν έναν ρόλο.