40 μέρες χωρίς τον Παντελή - Όσα έγιναν στο μνημόσυνο! [photos]

27.03.2016
40 μέρες πέρασαν, κιόλας από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο στη Βουλιαγμένης.

Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία στη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστής, όπου έδωσαν το "παρών", συγγενείς, φίλοι και πλήθος θαυμαστών του, που κατέφθσαν ακόμα και από την επαρχία προκειμένου να είναι στα 'σαράντα" του Παντελή.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (27/3) στην εκκλησία συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Οι γονεις του τραγουδιστή κατέφθασαν στο Ναό, εμφανώς συντετριμμένοι από την απώλεια, ενώ η μητέρα του - τραγική φιγούρα - κατέφθασε υποβασταζόμενη από συγγενείς. Όσοι πλησίαζαν τους γονείς, τους εύχονταν "κουράγιο".

Μία κιθάρα "στόλιζε" το δίσκο με τα κόλλυβα. για τα 40 του Παντελίδη. Αίσθηση προκάλεσε ο λόγος του ιερέα, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα της μητέρας του Παντελή. Όπως αποκάλυψε, μετά το θάνατό του υπήρξαν πολλοί απλοί άνθρωποι που επισκέφθηκαν τη μητέρα του για να την ευχαριστήσουν που ο γιος της τους είχε βοηθήσει οικονομικά χωρίς κανείς να το γνωρίζει!

Οι συγκινητικές στιγμές συνεχίστηκαν και στην τελυταία κατοικία του αδικοχαμένου τραγουδιστή, όπου οι φίλοι του έβαλαν στη διαπασών τραγούδια του. Εξάλλου, ο αδελφός του μέσα από τα social media είχε καλέσει τον κόσμο να βάλουν δυνατά τα τραγούδια του Παντελή, για να ακουστούν μέχρι ψηλά.

Από "επώνυμους" στο μνημόσυνο ήταν η Αμαρυλλίς, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γιάννης Βασιλείου, ο Χάρης Σιανίδης.