Γκαγκάκη: «Έχω απαιτήσει από τους συνεργάτες μου να μην έχουν προσωπική ζωή»

15.03.2016
Η Κατερίνα Γκαγκάκη έδωσε μια συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή αλλά και για το θέμα του παιδιού στη ζωή της.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town η Κατερίνα Γκαγκάκη, σχετικά με την αφοσίωση στην επαγγελματική της καριέρα δήλωσε: «Θεωρώ ότι αν δεν είναι κάποιος 100% μέσα στη δουλειά που κάνει, θα ήταν καλύτερο να μην την κάνει. Έχω υπάρξει τόσο σκληρή με τους συνεργάτες μου, στους οποίους εμμέσως πλην σαφώς έχω απαιτήσει να μην έχουν ζωή. Όχι επί τούτου, βέβαια. Έχω ανακαλύψει ότι έχω δημιουργήσει πολλές ψυχολογικές άμυνες και έχω βρει έναν τρόπο να τα εκλογικεύω».

Δεν έχει παντρευτεί μέχρι στιγμής, όμως αποκάλυψε τι θα έκανε αν μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε μείνει έγκυος: «Πρόσεχα πολύ. Αν, όμως, έμενα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Η μαμά μου ήταν πολύ καλή μαμά και πολύ δυναμική στη δουλειά της. Δεν θα με μπλόκαρε. Είμαι αναβλητικός άνθρωπος. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω αύριο, δεν θα το έκανα ποτέ σήμερα. Έτσι και σε αυτό το κομμάτι, πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν μια καλύτερη στιγμή. Αν ερχόταν θα το προχωρούσα».