Έκραξαν τη Μενεγάκη για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

15.03.2016
Μπορεί η κορούλα της Μαρίνα να μην έχει γίνει ακόμα ενός έτους, όμως η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει ταξίδι - αστραπή στη Νέα Υόρκη.

Και η ατρόμητη Μενεγάκη «βομβάρδισε» το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από το ολιγοήμερο ταξίδι στην άλλη μεριά του κόσμου.

Φυσικά, στις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη, πόζαρε μόνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, την οποία δεν είχε επισκεφτεί πάλι, και όπως τόνισε η ίδια, «Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά».

#elenimenegaki ⭐

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις

Και μπορεί ακόμα να μην έχει διευκρινιστεί αν η Μενεγάκη ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για επαγγαλματικούς και μόνο λόγους, ούτε να είδαμε στις φωτογραφίες τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, όπως οι φανς της στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διχάστηκαν.

#elenimenegaki Παντα υπαρχει μια πρωτη φορα !❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις

Υπήρξαν σχόλια από θαυμάστριες της Ελένης που την κατηγόρησαν πως τους πάσαρε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, άλλες διαμαρτηρήθηκαν για την απουσία της Ελένης από τον αέρα του Άλφα το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και άλλες πραγματικά «τρελάθηκαν» με την άνεση της Μενεγάκη να φτάσει μέχρι τη Νέα Υόρκη.

#elenimenegaki

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις

Πάντως, για του λόγου το αληθές, υπήρξαν και θαυμάστριες της Ελένης που επικρότησαν το ταξίδι - αστραπή στη Νέα Υόρκη και της ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Μενεγάκη, φρόντισε να απαντήσει σε ορισμένα θετικά σχόλια θαυμαστριών που της εύχονταν να περάσει όμορφα:

Μερικά από τα σχόλια στη Μενεγάκη:

dimtogk: Αααχ τα λεφτά σου να είχα τίποτα άλλο.

Για όλους εσάς που σχολιάζετε με ωραία λόγια κ δεν σιχτιρίζετε,η μόνη λύση είναι η λοβοτομή.Είναι ντροπή να ασχολείστε ακόμη με άτομα που ζούν στον δικό τους κόσμο,εκτός πραγματικότητας.Μα καλά,τόσο ανεγκέφαλοι είστε;Καμία ελπίδα.Ένα κοπάδι,άνευ προσωπικότητας,ατόμων είστε.

Καλημερα !!!ταραμοσαλατα εχει εκει ??