Δημήτρης Σταρόβας: "Είμαι νεόχοντρος "με κατέστρεψαν" Καρράς και Μελάς "

24.02.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, όπου μίλησε για τα κιλά που προσπαθεί να χάσει και για την θλίψη που του προκαλεί όταν βλέπει μεγάλους σταρ του τραγουδιού να καταρρέουν από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ.

Σχετικά με τα κιλά που τον ταλαιπωρούν και που προσπαθεί να χάσει είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει περάσει από το μυαλό και το σκέφτομαι. Γιατί πέρα από την πλάκα, άλλο χοντρός και 40 ετών και άλλο χοντρός στα 50! Γιατί είμαι και νεόχοντρος εγώ, γιατί μέχρι τα 30 και κάτι, ήμουν 76 κιλά! Έτρεχα σε αγώνες εγώ στα βουνά. Κοπανιόμουν! Και έτρωγα ένα κατσίκι και το έκαιγα. Και κόβω τους αγώνες και ανοίγω ένα στούντιο ηχογράφησης...βρέθηκα σε μία καρέκλα για 15 ώρας και ερχόταν ο Καρράς και ο Μελάς με τις πίτσες. Αυτοί με κατέστρεψαν. Τα κιλά δεν τα πήρα απότομα. Έφτασα στα 100, είπα θα τα χάσω. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται και προστίθενται. Τώρα έκοψα και το τσιγάρο. Ούτε δέκα δεν καπνίζω».

Όσο για τα τις ουσίες που παίρνουν κάποιοι καλλιτέχνες πριν βγουν να τραγουδήσουν δήλωσε: «Δεν κάνω τον δάσκαλο ή τον ξενέρωτο, αλλά πιστεύω ότι η μουσική από μόνη της, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αυτή την ντόπα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον συνδυασμό με μία ουσία για να παίξω καλύτερα. Δηλαδή έχω δει συναυλία του Μάλαμα, τον οποίο θεωρώ συνθετάρα, να πέφτει κάτω στο θέατρο ''Δάσους'', να μην μπορεί. Εμένα μου δημιουργούν θλίψη αυτά τα πράγματα. Είναι τόσο τραβηγμένα. Ήταν τόσο χάλια που έπεσε κάτω. Είναι ωραία εικόνα αυτή;»