Κατέρρευσε η Σάνεν Ντόχερτι μιλώντας πρώτη φορά δημόσια για τον καρκίνο [vds]

19.02.2016
Τον περασμένο Ιούλιο η "Μπρέντα" του Μπέβερλι Χιλς ανακοίνωσε επίσημα τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού και σήμερα αποκάλυψε τις αποφάσεις της για το μέλλον.

Έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, στα 44 της χρόνια η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) μιλησε πρώτη φορά για την περιπέτειά της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όμως, δεν άντεξε. Λύγισε.

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Oz εμφανίστηκε η Σάνεν και τόνισε μεταξύ άλλων ότι "δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που της ανακοινώθηκε η διάγνωση".

"Ανησυχείς περισσότερο για τους ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να σιγουρέψεις ότι θα είναι ΟΚ. Για μένα αυτό ήταν το πιο δύσκολο μέρος", είπε με τρεμάμενη φωνή η Ντόχερτι η οποία κατηγορεί τους πρώην μάνατζέρ της για την αρρώστια της καθώς, όπως υποστηρίζει "δεν κάλυπταν την ιατρική της ασφάλεια και η εξέταση, οπότε και η διάγνωση, καθυστέρησαν μοιραία".

Θα κάνει εγχείρηση τελικά; "Ναι, φυσικά", απάντησε η Ντόχερτι, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ο γιατρός της θα αποφασίσει τι είδους επέμβαση θα είναι αυτή.

"Είναι απλά στήθη.. Στη μεγάλη κλίμακα των πραγμάτων... προτιμώ να γεράσω στο πλευρό του άντρα μου παρά..."

Ο δε σύζυγος της Σάνεν, Κουρτ Ισβαριένκο, ήταν παρών στην εκπομπή και παρακολουθούσε συγκινημένος. [φωτό κάτω]

%PHOTO3%

Ιδού το απόσπασμα της εκπομπής και εμείς να ευχηθούμε περαστικά..