Συγκλονισμένος και ο Σφακιανάκης με το θάνατο του Παντελίδη! [Photo]

19.02.2016
Ο Παντελής Παντελίδης, όπως ο ίδιος είχε παραδεχτεί - κι έχουν επιβεβαιώσει και οι δικοί του άνθρωποι - είχε ως πρότυπο δύο καλλιτέχνες: τον Αντώνη Ρέμο και το Νότη Σφακιανάκη! Και όνειρό του; Να συνεργαστεί κάποια στιγμή μαζί τους

Με το Ρέμο μπορεί να μην πρόλαβε να συνεργαστούν (είχαν δώσει τα χέρια για τον επόμενο χειμώνα), όμως, κατάφερε και ο σπουδαίος τραγουδιστής τον τίμησε με τη σπάνια φιλία του. Εξάλλου, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το Ρέμο, δύσκολα εκείνος κάνει κάποιον φίλο του. Και ο χαρακτήρας του Παντελή τον κέρδισε αμέσως.

Ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση του Νότη Σφακιανάκη....

Ο Παντελίδης λάτρευε τον καλλιτέχνη και στο πρόγραμμά του πάντα έλεγε τραγούδια. Όταν, όμως, μάς συστήθηκε από το Youtube όλοι μιλούσαν για το νέο παιδί με τη φωνή του Σφακιανάκη. Και αυτό δεν κολάκευσε διόλου τον Σφακιανάκη, ο οποίος δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με το "φαινόμενο" Παντελίδης.

Ο Παντελής, όμως, δεν του κρατούσε κακία και απόδειξη; Είχε επισκεφτεί μαγαζιά που τραγουδούσε ο Σφακιανάκης περισσότερο από μία φορά. Και ας μην είχε τη "φιλοξενία", που θα περίμενε κανείς να έχει. Και όταν ο Σφακιανάκης τού επιτείθετο, ο Ρέμος ήταν εκεί για να προστατευσει τον καλό του φίλο από τα "πυρά" της... παλιοσειράς!

Αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ο Παντελής δεν είναι εδώ και ο Σφακιανάκης - όπως και όλη η Ελλάδα - έχει συγκλονιστεί με το θάνατο του. Μάλιστα, στο λογαριασμό του στο Facebook αναδημοσίευσε το post του κέντρου Fantasia, όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα και ανήκει στον Κώστα Μπερτάκη, ιδιοκτήτης και του Teatro, όπου σήμερα θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελίδης.


«Ο Νότης Σφακιανάκης και όλοι του οι συνεργάτες εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Ένα παιδί 33 ετών έφυγε άδικα απο την ζωή και σήμερα όλοι έχουμε σοκαριστεί και πονάμε. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι απο αυτό το γεγονός. Το Fantasia που ανήκει στις επιχειρήσεις του Κώστα Μπερτάκη θα παραμείνει κλειστό αυτό το 2μερο σε ένδειξη πένθους» ήταν το post