Παντελίδης: Το post της μητέρας του λίγο πριν μάθει τα τραγικά νέα! [photo]

18.02.2016
Η Αθηνά Παντελίδου είχε μεγάλη αδυναμία στο γιο της, Παντελή και ήταν και η μεγαλύτερη και καλύτερη θαυμάστρια του.

Μία ματιά στη σελίδα της στο Facebook και καταλαβαίνεις αμέσως ότι πέρα από την αδυναμία που του είχε, η μητέρα του τον στήριζε σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει για εκείνον είναι πολλές. Από εμφανίσεις τους σε πίστες, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε ραδιοφωνικές, από φωτογραφήσεις του σε περιοδικά, μέχρι και αστείες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στα social media με πρωταγωνιστή το γιο της, είχε ανεβάσει.

Η περηφάνια της για εκείνον ήταν μεγάλη. Και πώς να μην ήταν, αφού ο Παντελής σε σύντομο διάστημα κατάφερε όχι μόνο να αναστατώσει την αθηναϊκή νύχτα, αλλά και να την κατακτήσει. Με το ταλέντο του - κι ας το αμφισβητούσαν πολλοί - και με το ήθος του.

Την Παρασκευή (19/2) ο Παντελίδης μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη είχαν πρεμιέρα στο Teatro. Και η μητέρα του για ακόμα μια φορά θα ήταν εκεί, δίπλα του να τον καμαρώνει... Αλλά.....

Λίγη ώρα πριν μάθει τα πιο τραγικά νέα που αντέχει να ακούσει μία μάνα, είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο facebook φωτογραφία για την πρεμιέρα του Teatro.