Οι τελευταίες ώρες του Παντελίδη με το δανεικό αυτοκίνητο [vds]

18.02.2016
Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Namaste», η βραδιά κατά την οποία χάθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ξεκινήσει από νωρίς.

Ο δημοσιογράφος του Έψιλον περιγράφει ότι μετά το τέλος της πρόβας στο Teatro - όπου θα εμφανιζόταν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη - ο Παντελίδης συνέχισε το βράδυ του, διασκεδάζοντας στο «Απλά Ελληνικά», του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

Αργότερα - συνεχίζει ο δημοσιογράφος - πήγαν σε ένα σπίτι, στο οποίο τους άρεσε να χαλαρώνουν. Εκεί πέρασαν τις υπόλοιπες ώρες μέχρι το τραγικό τροχαίο. Ο Παντελίδης μαζί με τις δύο κοπέλες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να τις επιστρέψει στα σπίτια τους.

Αναφορικά με το όχημα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε ότι σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, το μοιραίο αυτοκίνητο ανήκει στον Αντώνη Ρέμο, καλό φίλο του Παντελίδη. Ο Παντελής λάτρευε το αυτοκίνητο αυτό και επειδή όντως το δικό το σπορ αμάξι έχει μπει σε μάντρα προς πώληση, κινούνταν με το τζιπ που ανήκει στον Αντώνη Ρέμο. Σύμφωνα με τον Κωνσταντινίδη, φίλοι του Παντελή του έλεγαν πως δεν του ταιριάζει αυτό το αυτοκίνητο, αλλά εκείνος το είχε βάλει στο μάτι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Σουλιώτη από το Star, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε λίγο νωρίτερα στην πρόβα με τον φίλο του τον Παντελίδη.

Στην εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου επιβεβαιώθηκεότι το αυτοκίνητο ανήκει στην εταιρία του Αντώνη Ρέμου - ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΕ - και είναι αγορασμένο με λίζινγκ.

Ο Αργυρός φανερά συγκλονισμένος ανέφερε πως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Παντελής δεν είναι στη ζωή. Σύμφωνα με τον Αργυρό, ο ίδιος πέρασε αργά το βράδυ από το Teatro, καθώς είχε ραντεβού με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Μπερτάκη.

Ο Αργυρός βρέθηκε στο κέντρο και μίλησε με τον Παντελή, ο οποίος φέρεται να του είπε κάτι που δεν του είχε ξαναπεί ποτέ: «Κωνσταντίνε είσαι φίλος πραγματικός, σε αγαπώ πολύ».

Αργυρός και Παντελίδης είναι καλοί φίλοι και θα συνεργάζονταν το καλοκαίρι για πρώτη φορά.