Καρβέλας: Η έξοδος με δύο πρώην & η στεναχώρια της κόρης του!

01.02.2016
Την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα μετά τα δημοσιεύματα ότι χώρισε με την Αννίτα Πάνια κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός. Και ο μουσικοσυνθέτης στην έξοδο αυτή δεν ήταν μόνος.

Αντίθετα τον συνόδευαν - μεταξύ άλλων - δύο κυρίες και συγκεκριμένα δύο πρώην, που έχουν "σημαδέψει" τη ζωή του. Η Άννα Βίσση και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου από τότε που χώρισε με την Πάνια έχουν γίνει οι "αυτοκόλλητές" του και είναι παντού μαζί του. Εξάλλου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Καρβέλας φιλοξενείται στο σπίτι της Βίσση, ενώ αρκετές φορές ο φακός τον έχει πετύχει να κάνει βόλτες με την άλλη πρώην του, την Αναγνωστοπούλου.

Το Πρωινό κατέγραψε την έξοδο του Καρβέλα με τις δύο πρώην του, ενώ είχαν και αρκετές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή, η Βίσση αναχώρησε από το μαγαζί μετά από λίγη ώρα, ενώ ο καρβέλας και η Αναγνωστοπούλου έμειναν πίσω, ενώ έφυγαν από την πίσω πόρτα θέλοντας να αποφύγουν την κάμερα.

Όπως επίσης, αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η Σοφία Καρβέλα, η οποία έχει στεναχωρηθεί πολύ με τον χωρισμό του πατέρα της με την Πάνια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η κόρη του θέλει να τα ξαναβρεί ο Καρβέλας με την παρουσιάστρια και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει.