Άκυρο το διαζύγιο του Πάτρικ "ΜακΝτίμι" Ντέμπσεϊ

22.01.2016
Η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός και επί 15 χρόνια σύζυγός τους και μητέρα των τριών παιδιών του χωρίζουν, είχε ξαφνιάσει τους θαυμαστές του πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Σήμερα, πια, φαίνεται ότι το... ξανασκέφτηκαν!

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η σύζυγός του Τζίλιαν, παντρεύτηκαν το 1999, έκαναν μαζί τρία παιδιά, και πέρσι τον Ιανούαριο, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, με τη σύζυγο -μακιγιέζ στο επάγγελμα- να καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Ο χρόνος που μεσολάβησε, προφανώς, τους έβαλε σε δεύτερες σκέψεις για... δεύτερες ευκαιρίες.

Σύμφωνα με το περιοδικό People που επικαλείται "καλά πληροφορημένες πηγές εκ των έσω", οι δύο σύζυγοι αποφάσισαν από κοινού να μην περάσουν στη φάση των "πρώην".

Απόδειξη πρώτη στη φωτογραφία επάνω όπου ο Πάτρικ στάθηκε στο πλευρό της Τζίλιαν στην πρόσφατη εκδήλωση Marie Claire Image Maker Awards, όπου εκείνη βραβεύτηκε. Μαζί τους και τα παιδιά τους.

Υπάρχει κι άλλο "χτύπημα" ομως .

Πρόσφατα, ο Ντέμπσεϊ 50άρισε και η σύζυγος του ευχήθηκε στο Instagram με μια πολύ γλυκιά, χαρούμενη και χουχουλιάρικη φωτογραφία.

Λες; Εκείνοι που ξέρουν, πάντως μεταφέρουν ότι οι δυο τους έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα και άφησαν την αγάπη να κερδίσει.