Σοκαριστική η εικόνα της Πενέλοπε Κρουζ τόπλες, με ξυρισμένο κεφάλι [photos & vds]

20.01.2016
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του παγκόσμιου κινηματογράφου στις μέρες μας δεν δίστασε να τσαλακώσει την εντυπωσιακή εικόνα της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου. Το αποτέλεσμα συγκλονίζει.

Έχοντας ήδη κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ και πάμπολλες διθυραμβικές κριτικές για τις εκάστοτε ερμηνείες της, η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) έχει αποδείξει σε όλους την "αξία" της. Αυτός ο τελευταίος της δραματικός ρόλος έρχεται να μας ταράξει ακόμη μια φορά.

Στην ταινία "Μa Ma", η 41χρονη ηθοποιός ερμηνεύει μια γυναίκα που παλεύει με τον καρκίνο του μαστού και μεταξύ άλλων ξυρίζει τα μαλλιά της, τα οποία έχει χάσει από τις θεραπείες.

Οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα στην DailyMail είναι συγκλονιστική ενώ όσοι έχουν δει το φιλμ, το οποίο προβλήθηκε στην Ισπανία πριν από έναν χρόνο μιλούν για "την ερμηνεία μιας ολόκληρης ζωής".

"Αυτός είναι ένας από τους πιο υπέροχους χαρακτήρες που θα μου προσφέρουν ποτέ να παίξω. Ερωτεύτηκα με την ιστορία αυτής της γυναίκας αμέσως. Είναι μια αγία"

Η Μάγδα, ο χαρακτήρας που ερμηνεύει η Πενέλοπε στην ταινία χρειάζεται μαστεκτομή και χημειοθεραπείες, εξ ου και η αλλαγή στην όψη.

Για το τρέιλερ της ταινίας γύρνα τη σελίδα.