Η Μάρω Λύτρα συγκινεί: Η απόλυση & οι αποτυχημένες εξωσωματικές

20.01.2016
Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Μάρω Λύτρα στην εφημερίδα Espesso για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της στον Καναδά.

Η Λύτρα, εξομολογήθηκε πως η ζωή της διαφέρει πολύ από τη λαμπερή ζωή της τραγουδίστριας που είχε στην Ελλάδα και τα χτυπήματα είναι πολλαπλά.

Η Λύτρα εξομολογείται πως η ζωή της απέχει πολύ από το παραμύθι που μπορεί να φανταζόμαστε.

«Θα μπορούσα να ισχυρίζομαι πως τα περνάω... ζάχαρη, όπως κάνουν πολλοί καλλιτέχνες κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια μου. Θα ήθελα πολύ να ήταν παραμυθένια η ζωή μου στο Μόντρεαλ, αλλά δεν είναι. Πέρασα δύσκολα. Ακόμα είναι δύσκολα».

Εν το μεταξύ, η Λύτρα παραδέχεται πως προσπάθησε πολύ να αποκτήσει ένα δικό της παιδί μετά τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία Theo Pappas (Θεόφιλο Παπαδόπουλο).

«Ημουν τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο, αλλά ο δρόμος μου γενικότερα δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Προσπάθησα πολύ ν’ αποκτήσω παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα τρεις εξωσωματικές και δεν πέτυχε καμία, δυστυχώς.

Το σώμα μου καταπονήθηκε με όλες αυτές τις ορμόνες που χρειάστηκε να πάρω. Επίσης έπεσα πολύ ψυχολογικά. Ο Τheo είναι δυναμικός, υποστηρικτικός και υπομονετικός. Με αγαπάει και τον αγαπώ, είμαστε καλά ως ζευγάρι και την οικογένεια του προσπαθώ να την κάνω και δική μου. Όμως στην πραγματικότητα είναι τα παιδιά μιας άλλης γυναίκας. Ναι, τ’ αγαπάω πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα και δικά μου παιδιά».

Εν το μεταξύ, η τραγουδίστρια και πρώην αγαπημένη του Κώστα Καραφώτη, δραστηριοποιείται και πάλι στο χώρο του τραγουδιού, αφού έχασε τη δουλειά της:

«Απολύθηκα από την κλινική στην οποία δούλευα μαζί με άλλα 39 άτομα. Πρόκειται για μια κλινική που ειδικεύεται στις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις.

Μέχρι πρότινος η κυβέρνηση εδώ επιχορηγούσε τα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και ήθελαν να το προσπαθήσουν με τεχνητά μέσα.

Ομως ο νόμος άλλαξε και η δουλειά έπεσε, με αποτέλεσμα να διώξουν μεγάλο μέρος του προσωπικού της κλινικής».