Η φωτογραφία του Ρέμου που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media [photo]

15.01.2016
Την έμπνευση να ανεβάσει μία φωτογραφία στα social media είχε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όμως υπολόγιζε χωρίς τους διαδικτυακούς του φίλου! Και αυτό διότι πολλοί από τους followers του δε συμμερίστηκαν το μήνυμα που ήθελε να περάσει, προκαλώντας την οργή τους.

Η επίμαχη φωτογραφία ήταν ένα κολάζ με πολύ γνωστούς τραγουδιστές του παγκοσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι, ο Μάικλ Τζάκσον, αλλά και ο Τζάστιν Μπίμπερ. Στη φωτογραφία στο πάνω μέρος είναι ο Μπάουι και ο Τζάκσον, όπου γράφει ότι πληρώσαμε για τη μουσική και πήραμε αυτό, ενώ πάνω από το Μπίμπερ και άλλους τραγουδιστές γράφει ότι δεν πληρώνουμε και παίρνουμε αυτό.

Με λίγα λόγια, ο Ρέμος ήθελε με το δικό του τρόπο να περάσει ένα μήνυμα για την "πειρατεία", αλλά και για το γεγονός ότι πλέον μέσω διαδικτύου μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια. «Τυχαία σερφάροντας στο Internet έπεσα πάνω σε αυτή τη φωτογραφία... Πόσο αλήθεια όμως!», ήταν επίσης το σχόλιο του.

Αλλά την άποψη του, όπως είπαμε, δεν τη συμμερίστηκαν πολλοί, με αποτέλεσμα να προκληθει ένας πανικός. Έτσι, λίγο μετά ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να επανέλθει και να δώσει εξηγήσεις.

«Δεν προσωποποιώ τα λεγόμενα της φωτογραφίας, απλά θεώρησα πολύ σωστή την ερμηνεία της γενικά!!! Για να κάνει κάποιος επιτυχία, σημαίνει ότι δούλεψε πολύ στην ευκαιρία που του δόθηκε. Από εκεί και πέρα, συμφωνώ απόλυτα με το “ό,τι δεν το πληρώνεις δεν το σέβεσαι”. Καληνύχτα φιλαράκια μου κι ευχαριστώ για τις απόψεις σας», έγραψε.